Gå til hovedindhold

Prisoverrækkelse - Handicapprisen 2020

Uddeling af Årets Handicappris 2020

 • Læs op

Indhold

  Den 7. december 2020 blev Årets Handicappris uddelt på rådhuset i Ikast. Prisen uddeles af Handicaprådet i Ikast-Brande Kommune hvert andet år.

  I år var der fire indstillede kandidater; Lydavisen, Susanne Justesen, Dorthe og Carl Martin Middelhede samt LykkeLiga Brande HK.

  De frivillige på Lydavisen der uge efter uge på frivillig basis sørger for, at der bliver sendt en cd-rom med nyheder og arrangementer fra hele kommunen til de knap 50 blinde og svagtseende borgere, som abonnerer på avisen.

  Susanne Justesen der yder en ekstra indsats, hun ved lige hvordan hun skal hjælpe mennesker både med psykisk handikap og fysisk handikap. Hun er en kvinde der kan se muligheder i handikappede og hjælpe på vej.

  Dorthe og Carl Martin Middelhede der har oprettet et forældrenetværk på Facebook “Autisme Forum til forældre som har børn med autisme”. Et netværk hvor forældre kan søge hjælp, sparre med hinanden og vidensdele. De er et meget godt billede på, at sammen bliver man stærkere.

  LykkeLiga Brande HK der har oprettet et håndboldtilbud, hvor det er ok at være anderledes, og hvor der er plads til alle. Et håndbold hold op hvor der pt er +12 stjerne spillere i alderen 5 - 18 år. Det betyder, at børnene her går til sport i hallen, som deres søskende kan.

  Prisen blev overrakt af Handicaprådets formand Trine Worm Nissen, og vinderne blev LYKKELIGA BRANDE HK.

  På billedet ses Kathrine Nielsen, som har nomineret LykkeLiga, en repræsentant fra LykkeLiga samt Handicaprådets formand Trine Worm Nissen.