Gå til hovedindhold

Planlægningsmøde i forbindelse med "Fællesskabsugen" i Ikast-Brande

Vil du være med til at forebygge ensomhed? Vil du hjælpe med at sætte fokus på både nye og allerede eksisterende fællesskaber i hele Ikast-Brande Kommune? Så kom til planlægningsmøde med vores ildsjæle indenfor frivillighed.

 • Læs op

Indhold

  Corona har desværre gjort det svært at deltage i mange af de fællesskaber som er så vigtige. Derfor vil vi i år gerne sætte fokus på fællesskaberne, ved at lave en FÆLLESSKABSUGE fra den 1.-10. oktober 2021.

  I løbet af fællesskabsugen ønsker vi, i samarbejde med foreningslivet, frivillige og kommunale tilbud, at sætte fokus på - og styrke, eksisterende fællesskaber samt muliggøre nye. Vi håber, at endnu flere af os bliver en del af nogle af de fantastiske fællesskaber vi allerede har, og at nogle af de nyetablerede aktiviteter vil bestå som meningsfulde fællesskaber, så vi sammen kan bryde ensomhed.

  Planlægningsmøde

  Torsdag den 26. august 2021 kl. 19.00 – 21.00 i Frivilligcentret, Møllegade 16, Ikast.

  Planlægningsmødet er for dig der har lyst til at støtte kampen mod ensomhed. Dig der gerne vil præsentere andre for et spændende fællesskab, som du selv er en del af. Eller dig der ser Fællesskabsugen, som en unik mulighed for at starte et nye fællesskab – et fællesskab som du måske har haft lyst til længe – som du ønsker at skabe sammen med nogle naboer, arbejdskolleger eller måske sammen med nogen du endnu ikke kender, men som også går med ønsket om at blive en del af ”noget”.

  Vi byder på kaffe og lidt sødt under mødet og vil derfor gerne have din tilmelding senest d. 24. august på mail vibeke@frivilligcenterikast-brande.dk

  Vi glæder os til at planlægge fællesskabsugens indhold sammen med dig!