Gå til hovedindhold

Orientering om rengøring i hjemmeplejen

Ikast-Brande Kommune har lavet aftale med private leverandører om levering af rengøring.

  • Læs op

Indhold

    Efter Lokalpleje Danmarks konkurs har den kommunale hjemmepleje og sygepleje modtaget en del nye borgere. I den første tid har hjemmeplejen og sygeplejen haft fokus på at sikre den personlige hjælp. Det betyder, at rengøring og andet praktisk hjælp er blevet udskudt, og nogle borgere har måske ikke fået hjælp til rengøring på de vante dage.

    For at kunne levere den rengøring, som nogle borgere ikke har fået udført i den seneste tid, har Ikast-Brande Kommune indgået aftale med de private leverandører. Konkret drejer det sig om hjælp til rengøring hos de borgere, som udelukkende får hjælp til rengøring. Dette gøres for at sikre, at alle borgere får den hjælp, de er berettiget til.

    De berørte borgere vil blive kontaktet af Ikast-Brande Kommune med orientering om, at der i de kommende 4 uger vil komme en anden leverandør og forestå rengøringen. Ikast-Brande Kommune er i gang med en proces, som sikrer, at hjemmeplejen og sygeplejen selv kan varetage både personlig og praktisk hjælp til alle borgere.