Gå til hovedindhold

Ikast-Brande Kommune igen bedst i lokal erhvervsvenlighed

Dansk Industri har for 11. gang kåret Ikast-Brande Kommune som landets mest erhvervsvenlige kommune.

 • Læs op

Indhold

  Lokal Erhvervsvenlighed 2021 er en ny undersøgelse, som er skabt på baggrund af tidligere undersøgelser fra Dansk Industri og Dansk Byggeri. Virksomhederne bedømmer kommunerne inden for ti kategorier, og her indtager Ikast-Brande Kommune ikke alene en samlet førsteplads - igen, men også førstepladsen i kategorien ”overordnet erhvervsvenlighed”. I følgende kategorier placerer kommunen sig desuden i top 5:

  • Information og dialog med kommunen
  • Skatter, gebyrer og erhvervsarealer
  • Arbejdskraft
  • Grøn udvikling
  • Brug af private leverandører


  Frugten af en fælles indsats

  Ved prisoverrækkelsen modtager borgmester Ib Lauritsen prisen på vegne af Ikast-Brande Byråd og sammen med repræsentanter fra Ikast-Brande Kommune og fra Dansk Industri.

  - Jeg er utrolig stolt af, at vi igen i år udmærker os som landets mest erhvervsvenlige kommune. Konkurrencen er hård, og vi bliver åndet i nakken. Jeg vil derfor gerne takke byrådet for, at vi altid har fokus på at finde løsninger og er enige om at skabe de bedst mulige rammevilkår for vores virksomheder. Det er helt afgørende for den fortsatte vækst og udvikling i Ikast-Brande Kommune og i det midtjyske område, udtaler Ib Lauritsen.

  - Jeg vil også gerne takke medarbejderne i administrationen og i hele kommunen for deres bidrag til den samlede erhvervsvenlighed. Gode rammevilkår for erhvervslivet er mange ting, og der er mange, der har en aktie i den førsteplads, afslutter borgmesteren.

  - Tillykke til Ikast-Brande.

  Prisoverrækkelsen sker i morgen kl. 08.00 på IBF Ikast, hvor borgmesteren modtager prisen sammen med resten af byrådet og med repræsentanter fra Dansk Industri.

  Pressen er velkommen til at deltage i prisoverrækkelsen.

  For yderligere information om undersøgelsen kontakt:

  • Borgmester Ib Lauritsen, tlf.: 40302234
  • Kommunaldirektør Flemming Storgaard, tlf.: 22714505