Gå til hovedindhold

Pressemeddelelse: Ikast-Brande Kommune udbyder den samlede drift af veje, stier og grønne områder

Byrådet vedtog den 13. september at udbyde alle de driftsopgaver kommunen hidtil selv har udført.

 • Læs op

Indhold

  Kontrakten vil blive tildelt den, der giver det økonomisk mest fordelagtige bud. Det økonomisk mest fordelagtige bud findes gennem en vægtning mellem pris, organisation og samarbejde samt proces og kvalitetssikring.

  For Ikast-Brande Kommune er det første gang at disse opgaver udbydes samlet. Noget har været konkurrenceudsat tidligere, men overvejende er arbejdet udført af kommunens egen Entreprenørafdeling.  Byrådet har besluttet at Entreprenørafdeling skal afgive kontrolbud på opgaven.

  Formand for Teknik- og Miljøudvalget Henrik Engedahl fortæller:

  • ”Vores medarbejdere udfører i dag et godt og solidt stykke arbejde, men som på alle andre serviceområder i kommunen skal vi også her sikre, at pris og service er bedst muligt for kommunen. Med den indsigt kan vi være sikre på, at vi bruger borgernes penge fornuftigt. Bliver det vores egne folk, som vinder udbuddet, er det bestemt et tilfredsstillende udfald, men nu må vi se, siger Henrik Engedahl.”

  Der er tilbudsfrist den 26. oktober 2021.
  Herefter foregår evaluering, beslutningsproces og kontraktindgåelse. Kontrakten træder i kraft den 1. april 2022.

  Link til udbudsmaterialet 
  Link til udbudsmaterialet findes om få dage i TED og  på kommunes hjemmeside  - EU-udbud.
  Tilbudsgivere får adgang til udbudsmaterialet og til at afgive tilbud gennem den elektroniske udbudsplatform som linket leder hen til.
  Det er også gennem den elektroniske udbudsplatform, at bydende kan stille spørgsmål og få svar.  Pressemeddelelsen er sendt den 14. september 2021