Gå til hovedindhold

Politikere på besøg hos EMR Murer & Entreprenør A/S i Nørre Snede

Politikerne fra Arbejdsmarkeds-, Psykiatri- og Handicapudvalget i Ikast-Brande Kommune har brug for at have fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rører sig på arbejdsmarkedet. Derfor tager udvalget ofte på besøg hos lokale virksomheder, og i sidste uge var turen kommet til EMR Murer & Entreprenør A/S i Nørre Snede.

  • Læs op

Indhold

    I sin fortælling om virksomheden kom direktør Michael Dam omkring mange aspekter af driften af en virksomhed med flere hundrede medarbejdere og en årlig omsætning på over en milliard kroner. Han var især optaget af, at EMR altid skal tage sin tørn med at tilbyde mange lærepladser til både unge og lidt ældre for at sikre, at branchen fortsat har en stor og veluddannet arbejdsstyrke.

    For Michael Dam og EMR er det også vigtigt, at der skal være plads til alle, som ønsker at bidrage med det de kan. Når medarbejdere efter mange års arbejde begynder at være lidt slidte, så finder man efterhånden opgaver til dem, som er mindre fysisk krævende.

    Det vakte glæde hos politikerne, da Michael Dam fortalte om det gode samarbejde mellem virksomheden og kommunen, som har givet plads til en del medarbejdere på særlige vilkår. Hos EMR er oplevelsen, at der altid kan laves gode aftaler til gavn for alle parter.

    Selvom byggebranchen går en lidt usikker fremtid i møde, er man fortrøstningsfulde hos EMR, fordi virksomheden på alle måder er bundsolid.