Gå til hovedindhold

NemID

Information til dig som har - eller ønsker at få - et NemID.

Nem-ID nøglekort

Indhold

  Husk, at du altid skal bestille tid, før du møder op i Borgerservice. Du kan bestille tiden her på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp til at bestille tid, er du velkommen til at kontakte Den Digitale Hotline på tlf. nr. 70 20 00 00.

  Vær opmærksom på, at du efter den 31. oktober 2022 ikke kan bruge NemID i banken eller godkende kortbetalinger på nettet - du skal i stedet for bruge MitID, der nu er den primære ID-løsning i Danmark. Over en periode vil du opleve, at der er færre muligheder for at bruge NemID. Vil du forsat kunne betjene dig selv på nettet, skal du have MitID. Så bestil tid til MitID i stedet for. 

   

  Hvis du fortsat mangler et NemID og du ikke har mulighed for at bestille NemID via selvbetjeningsløsningen på www.nemid.nu, kan du bestille tid til personligt fremmøde i Borgerservice.

   

  Husk du skal medbringe gyldig legitimation. Se hvad du skal medbringe her.

   

  HUSK at du skal være fyldt 15 år før du kommer. 

  Hvis du er kommet til Danmark for nylig og skal have straks-udstedt et NemID, skal du udover legimitation medbringe en person, der kender dig og som kan bekræfte, hvem du er.

  Personen skal have et dansk cpr-nummer og skal opfylde følgende krav:

  - Være minimum 18 år
  - Har haft et aktivt NemID i mindst 30 dage
  - Må ikke have været vidne mere end 3 gange i løbet af de sidste 120 dage.

  Vidne skal medbringe følgende:

  - Billedlegitimation
  - Nøglekort til NemID

  Hvis du ikke medbringer en person som vidne, kan vi i stedet sende et NemID til din folkeregister-adresse. Du skal i så fald blot medbringe gyldigt billede id og sundhedskort.