Gå til hovedindhold

Kontor & IT

Jobopslag omhandlende kontor og IT

Kontor og arbejdsplads

Indhold

  Kontor & IT

  Ikast

  Har du lyst til at arbejde bredt indenfor økonomiområdet? Er du løsningsorienteret og trives i en virksomhed, hvor tingene ikke står stille, er det måske dig, vi søger!

  Virksomheden
  Bloomingville A/S er en international virksomhed, der designer, udvikler og sælger kollektioner inden for boliginteriør og møbler. De beskæftiger 70 medarbejdere på hovedkontoret i Ikast og har desuden mere end 65 agenter og distributører fordelt i Europa/verden. Eksportandelen udgør mere end 90% af omsætningen.

  Jobbet
  Vi søger en økonomiassistent, der har lyst til et bredt job, hvor du kommer til at lave opgaver indenfor alle de klassiske økonomiområder. Teamet er sammensat med stor kompetencefleksibilitet, så man kan hjælpe hinanden efter behov. Du skal derfor trives med omskiftelige opgaver og skal være klar til at tage ansvar indenfor de forskellige ansvarsområder. Hos Bloomingville står tingene ikke stille, og i økonomiteamet betyder det blandt andet, at der er fokus på øget digitalisering og automatisering.

  Opgaverne
  Dine opgaver kan blandt andet være:

  • Kreditorstyring, fakturering, bogføring og betaling
  • Debitorstyring, herunder oprettelse, vedligehold, kreditvurderinger, rykkerprocedurer og inkasso
  • Bonusberegninger og provisionsafregninger til kunder/sælgere/agenter
  • Bogføring af bank- og eventuelle finansposteringer
  • Afstemning og indberetning til myndigheder
  • Deltage ved måneds- og årsafslutning
  • Administrationsopgaver på kontoret
  • Diverse ad hoc-opgaver

  Du indgår i Bloomingvilles Finance-team på 5 personer og får reference til regnskabschefen. Arbejdssted er på kontoret i Ikast.

  Dine kompetencer
  Du har erfaring med arbejdet i en økonomiafdeling, gerne i en international orienteret virksomhed. Det er en fordel, hvis du allerede har erfaring med de forskellige arbejdsområder indenfor økonomi, men er der nogle fagområder, du ikke har erfaring med, så er Bloomingville klar til at træne dig, hvis du har lysten til at lære. Som person er det vigtigt, at du kan lide at tage initiativ, og at du har evnen til at finde løsninger og gennemføre dem overfor kunder, kollegaer, agenter og øvrige samarbejdspartnere.
  Øvrige forventninger til dig:

  • Du er en positiv, glad og hjælpsom person
  • Du skal kunne kommunikere med samarbejdspartnere, hovedsageligt på engelsk
  • Du har erfaring med ERP-systemer. Bloomingville benytter MS Dynamics 365 Business Central
  • Du er vant til at arbejde med Microsoft Office (365)
  • Du kan få tingene fra hånden på en omhyggelig og struktureret måde

  Bloomingville tilbyder
  Et spændende job i en kreativ og dynamisk virksomhed. Stillingen er en fuldtidsstilling (37 timer). Løn tilbydes efter dine kvalifikationer.

  Yderligere information
  Læs mere om Bloomingville på www.bloomingville.com. Hvis du har relevante spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte regnskabschef Jane Peitersen på mobil +45 2338 3412 eller Kristian Reinevald på tlf. +45 9660 3200 hos PRO&CO, som varetager denne rekruttering for Bloomingville.

  Ansøgning
  Send din ansøgning samt CV til PRO&CO allerede i dag via knappen ”Søg stillingen” herunder.

  Ansøgningerne behandles løbende. Tiltrædelse er snarest muligt.

   

  Se jobannoncen her

  Ikast

  Er du vild med at arbejde med bogføring og lønadministration? Og trives du med at løse afvekslende opgaver og servicere vores forskellige erhvervskunder? Så er det dig vi er på udkig efter!


  Vi søger en engageret og positiv bogholder til vores erhvervsservice-afdeling i Ikast, der varetager bogholderimæssige opgaver for en bred vifte af virksomheder.
  Vores erhvervsservice-afdeling støtter vores kunders bogholderifunktion, da vores fleksible samarbejder er skruet sammen efter deres ønsker og behov. Nogle virksomheder overlader det hele til os, mens andre selv gør en del af arbejdet, f.eks. fakturering, bilagskontering og indtastning i kassekladden.


  Hvem er du?

  Du er uddannet indenfor regnskab, økonomi eller revision og kommer fra en rolle som bogholder, regnskabsmedarbejder, økonomimedarbejder eller lign.
  Alternativt er du nyuddannet eller kommer fra en rolle som regnskabs- eller økonomiassistent og har mod på mere indenfor digital bogføring, lønadministration og momsafregning.
  Du er ansvarsbevidst, struktureret, bogfører med et smil og leverer høj kvalitet. Du holder af den gode kundekontakt og at have langvarige kunderelationer falder dig helt naturligt. Du er hjælpsom i et team og bakker dine kolleger op, når de har travlt.
  Stillingen er fuldtid, men der er også mulighed for deltid.


  Vi tilbyder

  Som medarbejder hos Partner Revision, får du en spændende og afvekslende karriere med mange udviklingsmuligheder. Du bliver en del af et uformelt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet, korte beslutningsprocesser og stor selvstændighed.
  Har du lyst til et spændende job i et mellemstort moderne ledet revisionsfirma med stærke menneskelige værdier og solide rammer til udvikling, så hører vi gerne fra dig.

  Om Partner Revision

  Partner Revision er et statsautoriseret revisionsfirma grundlagt i 1968. 185 dygtige og energiske medarbejdere arbejder ud fra 8 lokationer i det midt- og vestjyske og gør sig hver dag umage for fortsat at være det foretrukne revisionsfirma for mindre og mellemstore virksomheder i Midt- og Vestjylland.
  Partner Revision ønsker at forblive en attraktiv arbejdsplads, der fortsat huser rådgivere og revisorer, som ska-ber resultater og værdi for kunderne – alt imens karriere, familieliv og trivsel er i balance. Virksomheden lever efter værdierne engagement, proaktivitet, positivitet, højt fagligt niveau, stolthed og ansvarlighed, både overfor kunderne og hinanden.


  Tiltrædelse

  Snarest muligt eller efter aftale.


  Ønsker du at søge?

  Ansøgninger modtages kun via vores rekrutteringssystem. Vi behandler indkomne ansøgninger løbende og stillingsopslaget lukkes, når den rette kandidat er fundet.
  Vi glæder os til at høre fra dig!

   

  Se jobannoncen her

  Herning

  Har du erfaring med bogholderi- og revisionsopgaver? Vil du selvstændigt arbejde med dine egne kunder? Trives du med en fleksibel hverdag, gode kolleger og et godt arbejdsmiljø? Så er dig, vi søger!

  GB Kontorservice har store vækstambitioner, og vi mangler dig for at nå vores mål. Du får din egen kundeportefølje af små og mellemstore virksomheder, hvor du selvstændigt løser opgaver relateret til bogholderi, regnskab og revision. Du skal derfor være vant til at klare et bogholderi fra A-Z, og du skal trives med, at hverdagen ikke er ren rutine.

  Vi keder os aldrig ved GB Kontorservice, og det giver store muligheder for at udvikle sig både personligt og fagligt, bl.a. gennem de mange forskellige typer af opgaver og kunder. I forbindelse med købet af en ny regnskabsvirksomhed, er der også mulighed for at få ansvarsområder og arbejdsopgaver der kan understøtte integrationen af denne.

  Hvem er du?

  Du har en uddannelse indenfor revision eller økonomi, og du har flere års erfaring med bogholderi, revision og regnskab. Du kan f.eks. komme fra et revisionskontor eller være selvstændig. Det vil være en fordel, hvis du har god erfaring med e-conomic, Uniconta, danløn og excel.

  Personligheden er det vigtigste for os, og du kan derfor beskrives som:

  • Selvstændig og sætter en ære i at overholde deadlines
  • Smilende og serviceminded i mødet med kunderne
  • Humør- og energifyldt
  • En holdspiller, som gerne yder det ekstra ved behov
  • Pligtopfyldende, selvkørende og fagligt dygtig


  Hvad kan vi tilbyde?

  Du bliver en del af en sund virksomhed i vækst. Der er højt til loftet, og du får stor frihed til at styre din egen dagligdag, der gør det muligt at have et velfungerende privat- og arbejdsliv. Vores kultur er kendetegnet af sammenhold, hvor vi løfter i flok, har kundefokus og vindermentalitet.

  Du bliver en del af et mindre team med 8 dygtige og erfarne kollegaer, hvor stemningen er afslappet, der er plads til grin og godt humør. Ud over de faglige relationer nyder vi også hinandens selskab ved forskellige sociale arrangementer som f.eks. foredrag, julefrokost mv.

  Løn efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring.

  Klar til det næste skridt?

  Vi glæder os til at modtage en kort motiveret ansøgning og CV hurtigst mulig ved at skrive til gitte@gb-kontorservice.dk. Vi vurderer og indkalder løbende til samtaler, så send CV og ansøgning allerede i dag. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion.

  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

  Gitte Bertelsen, Indehaver af GB Kontorservice: +45 2759 1633 // gitte@gb-kontorservice.dk

  Om GB Kontorservice

  GB Kontorservice er en virksomhed, der primært beskæftiger sig med bogføring for små og mellemstore virksomheder. Vi prioriterer vores kunder højt, og service betyder meget ved os.

  Læs mere her: https://gb-kontorservice.dk/

  Ansøgningsfrist:
  Snarest muligt

   

  Se jobannoncen her.