Gå til hovedindhold

Pleje & Omsorg

Jobopslag omhandlende pleje og omsorg

To holder i hænder

Indhold

  Pleje & omsorg

  Herning

  Sekretariatet i Hjertesygdomme, på Regionshospitalet Gødstrup, søger en dygtig lægesekretær til en fast stilling pr. 1. august 2023 eller efter aftale.

  Hjertesekretariatet består af 19 lægesekretærer i alle aldersgrupper.

  Sekretærgruppen er præget af ordentlighed, hjælpsomhed, godt humør og positivitet, ligesom gruppen sætter en stor ære i at levere den bedste kvalitet til patienter og samarbejdspartnere.

  Hjertesekretariatet hører ind under Hjertesygdomme, som består af Hjerte Sengeafsnit, Hjerte Akutafsnit, Hjerteklinikken og Hjerteforskning. Det er disse afsnit, som du skal være med til at betjene. I alt består vores medarbejderstab i Hjertesygdomme af 170 personer.

  Hvem er vi?

  Vores lægesekretærer har en central rolle i vores afdeling. Det er ofte en lægesekretær, som patienterne møder først – enten via telefonsamtale eller via patienternes fysiske fremmøde. Lægesekretærerne agerer således oftest som Hjertesygdommes ansigt udadtil.

  Vi har i Hjertesygdomme fokus på det gode patientforløb samt relationen mellem de fagpersoner, der involveres i dette. Her spiller lægesekretærerne en vigtig rolle, og vi anvender mange forskellige kompetencer i arbejdet med at tilrettelægge patientforløbene.

  Sekretærarbejdet er kendetegnet ved stor ansvarlighed, travlhed og ofte en stor variation i opgaverne på samme tid – vi mange og spændende udfordringer hver dag.

  Samtidig løfter sekretærgruppen en bred palette af opgaver, der hele tiden udvikler sig i takt med, at nye initiativer sættes i søen. Hjertesygdomme er således en afdeling i konstant udvikling!

  Det daglige arbejde i Hjertesekretariatet:

  Du oplæres i alle funktioner i sekretariatet i Hjertesygdomme, dvs. booking, skrivning, visitering/omvisitering af henvisninger, skrankefunktion, telefonfunktion osv.

  For nærmere beskrivelse henvises til stillings- og funktionsbeskrivelsen, som kan læses her.

   

  Vi søger en kollega, der er:

  • Uddannet lægesekretær
  • Fleksibel, engageret og i stand til at samarbejde tværfagligt
  • Kvalitetsbevidst og detaljeorienteret i opgaveløsningen
  • Stabil med et godt humør og en positiv tilgang til opgaverne, når der er travlt
  • Er holdspiller - vi er bedst, når vi spiller hinanden gode – vi løfter i flok
  • Interesse for udvikling af fagområdet
    

  Vi kan tilbyde vores nye kolleger:

  • Introduktion og oplæring med fokus på dine kompetencer
  • Mulighed for hjemmearbejdsplads 1-2 dage ugentligt
  • Stor indflydelse på egen arbejdstid
  • Mulighed for at få en nøglefunktion og et ansvarsområde - afhængig af interesse og kompetencer
  • Gode kolleger og et godt socialt fællesskab

  Arbejdstiden er 37 timer ugentligt fordelt over mandag til fredag, herunder en 7 timers søndagsvagt 2-3 gange årligt. Du får en fridag i erstatning for søndagsvagten.


  Hvis du vil vide mere:

  Er du interesseret i at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatsleder Marie Louise Daugaard på tlf.: 20 15 47 26.

  Stillingerne er med tiltrædelse den 1. august 2023 eller efter aftale.

  Ansøgningsfrist er torsdag den 15. juni 2023

  Ansættelsessamtaler afholdes onsdag den 21. juni 2023.

  Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest. Desuden forventes det at du har IT-kompetencer på brugerniveau.   


  Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

  Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

   

  Se jobannoncen her

  Ikast

  Vi har et unikt tilbud til dig - vores aftenvagt ”erantis” teams, søger både Social og sundhedshjælpere og Social og sundhedsassistenter.

  Vi mangler nogle friske og engagerede kolleger som ser positivt på tilværelsen og har lyst til at komme med på vores ”erantis” rejse. Vi er nytænkende og udfordrer vores måde at drive hjemmepleje og sygepleje på.

  Vi arbejder ud fra ”erantis”, hvor der er fokus på selvstyrende geografiske teams. Hvert enkelt team skal samarbejde om at skabe kontinuitet og trivsel til fordel for både medarbejder og borgerne. I projektet er det vigtigt at du som medarbejder oplever selvbestemmelse og involvering, hvilket giver dig mulighed for at være med til at skabe et godt grundlag for planlægning, koordinering og styring af jeres teams arbejde med borgeren i centrum. Vi nytænker, afprøver og udvikler i alle teams og vores aftenvagtsteams er netop startet op med ”erantis”, så der er rig mulighed for at komme med om bord og få stor indflydelse på fremtidens ældrepleje.

  Læs mere om projektet her: https://Erantis-ikastbrande.dk

  Vi prioriterer højt, at du har lyst til at indgå aktiv i et ”erantis” team og få tingene til at fungere på bedste vis, samt at du tager ansvaret ind i teamet.

  Du skal kunne arbejde med borgeren i centrum og fokus på den rehabiliterende tilgang.  

  Som Social og sundhedsassistent i aftenvagt vil du havde fokus på delegeret sundhedslovs indsatser og være tæt sparringspartner for dine kollegaer og havde samarbejde med teamets sygeplejerske.

  Vi tilbyder

  • Engagerede og gode kolleger
  • ”erantis” projekt med fokus på selvbestemmelse og involvering i din dagligdag
  • Gode muligheder for sparring med kolleger, teamets sygeplejersker og daglig leder
  • Mulighed for faglig udvikling

  Vi prioriterer nærværende ledelse højt og har fra 1. juni ansat en leder for vores to aftenvagts ”erantis” team.

  Antal timer pr. uge tager vi med udgangspunkt i det du ønsker. Vi arbejder 5-2 og arbejder derfor hver 2. weekend.

  Vil du vide mere om vores gode arbejdsplads, vores hverdag og vores ambitioner om at være den bedste arbejdsplads, så kontakt enten leder Jeanette Madsen på 22 80 64 53 eller leder Annette Vedsted Christensen på 22 75 14 21.

  Du er velkommen til blot at sende dit CV, så tager vi en personlig samtale ud fra dette.

  Vi ansætter løbende.

   Løn og ansættelsesforhold

  Efter gældende overenskomst

  Der er 2 ledige stillinger 

  Se jobannoncen her