Gå til hovedindhold

Småjobs & Deltid

Jobopslag til småjobs, samt deltid eller derunder

Pige ved computer

Indhold

  Småjob & deltid

  Tjørring

  Pædagog til Tjørring Skoles SFO
  Vi søger en uddannet pædagog til Tjørring Skole 20 timer/uge med start den 19. juni 2023, eller snarest derefter. Stillingen dækker timer i SFO’en, særlig tilknyttet kommende 0. årgang. Som ansat bliver du del af et ungt og dynamisk team, med fokus på høj faglighed og socialt sammenhold.

  Vi er på udkig en frisk pædagog, der vil være med til at gøre børnenes hverdag til en leg.

  Vores SFO er omdrejningspunktet for et trygt, lærerigt og ikke mindst sjovt fritidsliv for 200 børn. Vi ser os som en dannelsesinstitution, lægger vægt på fællesskabet og arbejder for at skabe selvstændige og sociale individer. Hos os får børnene lov til at prøve kræfter med tingene selv, mens vi skiftevis går foran, ved siden af, bagved - og støtter, guider og inspirerer børnene.

  Gennem et tæt samarbejde med lærerne på Tjørring Skole, arbejder vi for sammenhæng i børnenes daglige liv. Vores overordnede værdier er trivsel, bevægelse og bæredygtighed, og disse skinner igennem i hverdagens aktiviteter. Lærere og pædagoger arbejder i selvstyrende årgangsteam og som pædagog får du medansvar for at skabe et velfungerende fællesskab og et varieret aktivitetsudbud. Vi vægter at du er faglig kompetente og indstillet på et ligeværdigt samarbejde med pædagogkollegaer og lærere.

  Som pædagog bliver du del af et kommende udviklingsprojekt, hvor vi ændrer organiseringen fra aldersopdelte til interesseopdelte aktiviteter. Her får du mulighed for at afprøve og udvikle din faglighed, foruden konkret indflydelse på egen arbejdsdag.

  Vores fysiske rammer er fantastiske – tumlerum, idrætshal, go-cart bane, byggelegeplads, sø til kanosejlads, kreative værksteder, gamer-rum og meget mere – og vores sammenhold i personalegruppen er næsten endnu bedre! Vi bryster os af at være et mangfoldigt hus, med høj faglighed og plads til begejstring.

  Vi søger kollegaer der tør tage initiativ, være forbilleder for børnene og har lyst til selv at være en del af legen. Imødekommenhed og ansvarlighed tager vi som en selvfølge.

  Om Tjørring skole og sfo:
  Tjørring Skole er en yderst velfungerende og velrenommeret folkeskole i Tjørring nordvest for Herning. Vi deler bygning med daginstitutionen Børnehuset Stjernen og har et unikt samarbejde mellem skole og daginstitution. Skolen er en 2-spors skole med 0.- 6. klasse og med ca. 340 elever. Skolen er afdelingsopdelt med indskoling 0.-3. klasse og mellemtrin 4.-6. klasse, modtageklasser 0.-6. klasse samt SFO for ca. 200 børn i 0.-4. klasse.

  I indskolingen er der en tæt sammenhæng mellem skole og SFO, hvor der er gennemgående skolepædagoger ansat. Dette skaber tryghed og nærhed, hvor alle børn og voksne kender hinanden. De gennemgående voksne er med til at skabe helhed og gode overgange i børnenes liv.

  Tjørring Skole er en inkluderende skole, og lykkes med at inkludere alle elever fra skoledistriktet. Der er ansat 2 fuldtids AKT-medarbejdere i skolen og en AKT-medarbejder på tværs af SFO og daginstitution.

  Tjørring Skole er:

  • en skole, der ser forskellighed og mangfoldighed som en styrke – både blandt eleverne og blandt de ansatte
  • en arbejdsplads med en engageret, teamarbejdende, kompetent og humørfyldt medarbejderflok
  • en skole med store ambitioner om at skabe udfordrende, trygge og varierende læringsrammer for alle elever
  • en skole med et tæt forældresamarbejde, stor forældreopbakning og en velfungerende skolebestyrelse
  • en skole, der har et godt og åbent samarbejde med aktører i lokalsamfundet

  Ansøgningsfrist:
  Den 12. juni 2023

  Ansættelsesstart:
  Den 19. juni eller snarest derefter.

  Samtaler afholdes i uge 24.

  Løn efter gældende overenskomster

  Har du spørgsmål? Henvend dig til pædagogisk leder Morten M. Madsen, telefon 51 83 64 90.

  Se hele jobannoncen her

  Engesvang

  Engesvang Kirke søger administrativ medarbejder

  Vores administrative medarbejder har valgt at flytte nærmere sin familie.

  Engesvang Kirke i Ikast-Brande Provsti, Viborg stift har derfor en 10 timers administrativ stilling ledig til besættelse fra 15.juli 2023. Vi søger en medarbejder, der er pligtopfyldende og kan arbejde selvstændigt og fleksibelt. Da det er en 10 timers stilling, har vi forståelse for, at du har en anden primær ansættelse, er pensionist eller evt. er i gang med et uddannelsesforløb, og vi vil bestræbe os på at tilpasse arbejdets udførelse, så du kan varetage begge dele på bedste vis. Alle er naturligvis velkommen til at søge.

   

  Engesvang sogn har et rigt kirke- og menighedsliv. Engesvang er en by med højt aktivitetsniveau, hvor kirken indgår som en naturlig del. Vi har bl.a. koncerter, foredrag og en årlig kirkefestival med boder og hoppekirke. Ud over højmessen om søndagen er der familiegudstjenester og andre særgudstjenester. Til søndagsgudstjenesterne har vi et frivilligt gudstjenestekor, der understøtter kirkesangen og bidrager til fællesskabet. Generelt har vi en god opbakning til kirkelivet fra et stort frivilligkorps. Der er god opbakning til babysalmesang, minikonfirmander og konfirmandundervisning. Der er godt gang i den, og derfor leder vi efter en medarbejder, der kan hjælpe os med det praktiske, i samarbejde med kirkens præst, øvrige medarbejdere og menighedsråd.

  Stillingen omfatter bl.a.:

  • Diverse kontoropgaver, som f.eks. at videresende faktura og bilag, bestille varer og at administrere tilmeldinger og betalinger til arrangementer
  • Nøgleadministration og tilsyn med sognehuset
  • Sekretæropgaver for menighedsrådet
  • Sekretæropgaver for præsten
  • Kommunikation, som f.eks. opslag på Facebook, opdatere hjemmeside og forestå avis- annoncering m.v.

  Løn forhandles med menighedsrådet på baggrund af kvalifikationer.

  Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til kontaktperson, Lene M. Nielsen tlf. 2947-1925

  Ansøgningen med relevante bilag sendes til menighedsrådet på mail: 8612fortrolig@sogn.dk senest den 1.juli 2023 kl.08.00. Samtaler afholdes fredag den 7.juli 2023.

  Du kan læse mere om Engesvang Kirke på https://engesvangkirke.dk/

   

  Se jobannoncen her