Køkken & Kantine

Jobopslag omhandlende køkken og kantine

Buffet i en kantine

Indhold

    Produktionsleder til bistro - Herning - Ansøgningsfrist: Snarest

    Produktionsleder til bistro – Bilka

    Herning

    Ansøgningsfrist: Snarest

    Produktionsleder til Bistro
    Vil du bruge dine skarpe smagsløg og evnen til at lede i en travl hverdag blandt dygtige og servicemindede kolleger, der hver dag skaber gode oplevelser for Bilkas kunder?

    Bilka som arbejdsplads og karrierevej
    I Bilka har vi en klar ambition om at være Den Bedste Arbejdsplads i detailbranchen. Hver eneste dag arbejder vi målrettet på at gøre os fortjent til den titel blandt vores medarbejdere.
    Som medarbejder i Bilka – uanset niveau – har du mulighed for at udvikle dig fagligt og menneskeligt og forfølge dine karriereambitioner – ikke kun i Bilka, men på tværs af hele koncernen. Og vi ved, at jo mere tilfredse og dygtige medarbejdere vi har, desto bedre rustede er vi til at sikre, at kunderne vælger at handle hos os.

    Stå i spidsen for et team og skab gode madoplevelser
    Som produktionsleder i bistroen får du sammen med restaurantchefen ansvar for dit eget køkken, og du bliver leder for mellem 20 og 50 medarbejdere, som tæller både ufaglærte ungarbejdere og faglærte voksne.
    Vi serverer alt fra flæskesteg til herregårdsbøffer, og vi har stor succes med vores temauger – fx mexicanske uger, hvor menuen udvides med bl.a. burritos og churros.

    Planlæg og koordiner hverdagen i køkkenet
    I en travl hverdag med peak-perioder omkring frokost og aftensmad er du som leder selv med på gulvet. Her sørger du for, at teamet er klædt på til effektivt at klare både forberedelsen af råvarer og tilberedning af de færdige retter.

    Dine daglige opgaver omfatter også at

    • udarbejde vagtplaner
    • uddelegere opgaver og støtte dine medarbejdere i at nå deres individuelle mål
    • rekruttere nye medarbejdere til teamet i samarbejde med restaurantchefen
    • sikre, at vi lever op til krav i forhold til hygiejne og arbejdsmiljø
    • følge op på afdelingens budget

    Her er muligheder for dig, der kan og vil
    Uanset om du skal lede dig selv, dit team eller en hel afdeling, så klæder vi dig på til at løse opgaven. Du får daglig sparring fra din leder og mulighed for at komme på interne kurser. For vi tror på, at dygtige medarbejder er vejen til en god arbejdsplads med glade kolleger og kunder.

    Du er en dygtig leder eller medarbejder med fødevareerfaring
    Du trives i et konceptstyret miljø, hvor opskrifterne skal følges for at holde den klassiske smag, som kunderne kender og elsker os for. Som person går du forrest i forhold til at følge faste procedurer, sortiment og opskrifter.

    Derudover forestiller vi os, at du

    • har erfaring fra fødevarebranchen – men om du er gastronom eller har din erfaring fra catering- eller fastfoodbranchen er mindre vigtigt
    • er god til at kommunikere med dine kolleger på tværs af alder og erfaring

    Lyder det som noget for dig, så send os din ansøgning med det samme gennem linket på siden.

    Vi glæder os til at høre fra dig.

    Find jobannoncen her

    Opvasker - Silkeborg - Ansøgningsfrist: Snarest

    Opvasker – Norlys

    Silkeborg

    Ansøgningsfrist: Snarest

    Serviceminded og udadvendt Opvasker (deltid)
    Trives du i et job, hvor du er i kontakt med mange kolleger hver dag? Kan du lide fysisk krævende arbejde? Er du udadvendt, smilende og positiv? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger lige nu en frisk opvasker til kantinen i Silkeborg....

    Dynamisk og uformelt team
    Du bliver en del af et team med højt til loftet, en uformel omgangstone og et godt arbejdsmiljø, der gør det sjovt at gå på arbejde. Din arbejdsdag vil være alsidig og aldrig kedelig! Hver dag vil du møde ind i et dynamisk og socialt miljø.

    Opvask og mødeforplejning
    Vores personalekantine i Silkeborg laver hver dag sund og lækker mad til cirka 400 medarbejdere. Hertil kommer gæsteforplejning og anretning af forplejning til mødeaktiviteter og særlige arrangementer. Sammen med det øvrige team i kantinen skal du sikre, at de daglige opgaver i kantinen løses med høj kvalitet og godt humør. Dine primære opgaver vil være opvask og mødeforplejning.
    Du vil som udgangspunkt skulle arbejde 30 timer pr. uge. Der vil være perioder hvor der er travlt i køkkenet og hvor dine kolleger får brug for at du arbejder lidt flere timer.

    Opvasker med højt humør:
    Som opvasker er du med til at give gæsterne en god dag. Du får altid et smil og et ”tak for mad” med på vejen, når kollegerne har spist deres frokost – det er vigtigt at der også kommer god energi den anden vej.
    Som person er du:

    • Robust og klar på at tage fat og trives med hårdt fysisk arbejde
    • Udadvendt, smilende og serviceminded
    • Detaljeorienteret og sætter en ære i at gøre rent
    • Er ansvarsbevidst, hjælpsom og fleksibel – og så er du initiativrig, energisk og udstyret med godt humør

    Har du gode ideer til at højne vores serviceniveau og mindske madspild tager vi meget gerne imod input.

    Lyder der som noget for dig?
    Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem med det samme.
    Er du interesseret i at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Connie Veckenberg på cov@eniig.dk eller 4178 0820

    Find jobannoncen her

    Køkkenmedhjælper - Herning - Ansøgningsfrist: 2. oktober 2020

    Køkkenmedhjælper

    Herning

    Ansøgningsfrist: 2. oktober 2020

    Køkkenmedhjælper med øje for service til kantine i Herning
    Ville du elske at arbejde i et køkken/en kantine, hvor du får mulighed for både at lave mad og betjene kunder?

    Er du serviceminded med stort ”S”?

    Er du interesseret i at arbejde i et uddannelsesmiljø med både den unge studerende og den ansatte på skolen som kunde?

    Vi vækster og har brug for flere hænder! Hvis du kan se dig selv i ovenstående, kan det være dig, som er vores nye køkkenmedhjælper til én af vores kantiner i Herning. Jobbet er fuldtid.

    Du er:

    • Nysgerrig på at prøve kræfter med kantine-verdenen, vild med mad og lærenem.
    • Vi kræver ikke en specifik uddannelsesbaggrund, men vægter, at du har en baggrund indenfor mad og service.
    • Som person er du smilende, serviceminded, loyal, fleksibel og altid klar på at hjælpe og få en smalltalk med kunden.

    Jobbet:
    Jobbet er en unik mulighed for at blive en del af et moderne kantinekoncept ved navn Grab’N Go, som er under stor vækst og udvikling.
    Du vil komme til at indgå i et team af andre madglade medarbejdere, heriblandt en køkkenchef. I jobbet får du mulighed for at hjælpe til i køkkenet med selve madlavningen og andre køkkenopgaver. Du skal samtidigt være en del i salgsområdet, hvor arbejdsopgaverne omfatter betjening af kunder, opfyldning af varer og rengøring.

    Vi tilbyder:
    Et godt og velbetalt job med fantastiske arbejdstider i dagstimerne, hvor det er slut med arbejde i weekenden og i ferier. Vi tilbyder en unik mulighed for at præge dine egne opgaver og garanterer dig en spændende og udfordrende hverdag, hvor du med sikkerhed ikke vil komme til at kede dig!

    Spørgsmål?
    Kontakt produktionschef Kenneth Kirkedal på tlf. 25 28 28 88, hverdage i tidsrummet 9-15.

    Tiltrædelse:
    Hurtigst muligt. Vi ansætter løbende.

    Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job@dinnerdeluxe.dk. Skriv ’Servicemedhjælper Herning’ i emnefeltet. Hvis du påfører dine referencer, betragter vi det som et samtykke til at måtte kontakte dem.

    Grundet GDPR skal du være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@dinnerdeluxe.dk. Oplys kun de nødvendige personoplysninger som dit navn, telefonnummer og mailadresse, så vi kan kontakte dig ved spørgsmål eller tilbud om samtale.

    Find jobannoncen her

    Ernæringsassistent - VIKARIAT - Herning - Ansøgningsfrist: 4. oktober 2020

    Ernæringsassistent - Kantinen på Herning Rådhus

    Herning

    Ansøgningsfrist: 4. oktober 2020

    Ernæringsassistent søges til et vikariat pr. 1. november 2020 til 31. oktober 2021, med mulighed for fastansættelse.

    Jobbet består i

    • Arbejde med alle aspekter af kantinens buffet. Herunder bagning, varme og kolde retter mm.
    • Planlægge og arbejde med mad til arrangementer, politiske møder, direktionsmøder og øvrige møder på rådhuset
    • Rengøring i henhold til vores egenkontrol

    Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer

    • Du er uddannet ernæringsassistent
    • Du har et højt fagligt niveau
    • Du brænder for at lave afvekslende, velsmagende og indbydende mad
    • Du forstår at udnytte råvarer optimalt og holder af at twiste traditionelle retter
    • Du kan arbejde både selvstændigt og er god til at samarbejde med andre i et team
    • Du kan bevare overblikket, også når der opstår uforudsigelige situationer
    • Du er positiv og i besiddelse af godt humør, er ansvarsbevidst og udadvendt

    Vi tilbyder

    • En alsidig og spændende arbejdsplads, hvor kvalitet og friske råvarer prioriteres højt
    • Et godt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kolleger
    • En arbejdsplads, hvor du kan være med til at skabe udvikling

    Kan du genkende dig selv i profilen? Har du lyst til at prøve nye udfordringer i en spændende og udviklende virksomhed, der sætter medarbejderne i fokus? Så er du måske den nye medarbejder vi står og søger!

    Vi laver mad til Herning Rådhus´personale samt mødeforplejning. Vi er et team på 5 fuldtidsansatte. Det er kendetegnende for os, at vi arbejder med en økologisk tankegang, vores mad er hjemmelavet og vi har fokus på hele tiden at optimere smag, kvalitet og arbejdsgange.

    Har du evt. uddybende spørgsmål
    til ovennævnte stilling / profil, kan der rettes henvendelse til køkkenleder Charlotte Stensig på tlf. 96 28 23 60 eller 96 28 59 51.

    Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 43.

    Tiltrædelse
    Jobbet er en 37 timers stilling pr. uge. Arbejdstiden er man. – tors. 7:00-14:30 og fre. 7:00-14:00.

    Løn og ansættelse i henhold til relevant overenskomst mellem KL og Kost og Ernæringsforbundet.

    Find jobannoncen her

    Ernæringsassistent - Holstebro - Ansøgningsfrist: 13. oktober 2020

    Ernæringsassistent - Det Gode Køkken

    Holstebro

    Ansøgningsfrist: 13. oktober 2020

    Det Gode Køkken i Holstebro Kommune søger en uddannet ernæringsassistent på 35 t/uge med tiltrædelse pr. 1. december.
    Der vil være weekendvagt hver 4. weekend, samt enkelte helligedage i et af vores modtager køkken.

    Har du interesse i at lave mad, der smager godt, og kan lide at arbejde i et køkken, hvor ikke to dage er ens, så er stillingen måske noget for dig.

    Vi er et storkøkken, som producerer mad til plejehjem, hjemmeboende pensionister og institutioner med stor succes og høj brugertilfredshed.

    Hvad kendetegner Det Gode Køkken?

    • Vores mad er hjemmelavet og produceres af friske råvarer
    • Vi arbejder med lokale fødevarer og udbredelsen af Vestjysk Madkultur
    • Vi har stor fokus på den enkelte borgere, som har brug for god ernæring, kvalitet og service
    • Vi samarbejder og er fleksible
    • Vi arbejder ud fra Servicedesign konceptet

    Vi søger en ernæringsassistent, der

    • Kan lide at lave mad af god kvalitet
    • Har fokus på et godt arbejdsmiljø
    • Er faglig interesseret og ansvarsbevidst
    • Er åben for nye tiltag og projekter
    • Er god til at samarbejde og vil arbejde ud fra vores værdier
    • Positivt menneskesyn, humoristisk og serviceminded

    Det Gode Køkken tilbyder

    • Et køkken i udvikling
    • En travl arbejdsplads med dygtige og imødekommende kollegaer
    • Gode arbejdsvilkår og et godt arbejdsmiljø
    • En spændende arbejdsplads med mange udfordringer

    Vi glæder os til at høre fra dig.

    Har du nogle spørgsmål
    er du meget velkommen til at kontakte Mette Klovborg, tlf. 96 11 41 53 / mail: mette.klovborg@holstebro.dk, eller Birgit Jespersen, tlf. 96 11 41 57 / mail: birgit.jespersen@holstebro.dk.

    Find jobannoncen her