Skip to main content

Køkken & Kantine

Jobopslag omhandlende køkken og kantine

Buffet i en kantine

Indhold

    Køkkenmedarbejder, 30-34 timer - Silkeborg - Ansøgningsfrist: 18. januar 2021

    Køkkenmedarbejder, 30-34 timer - Kærsgård Børnehus

    Silkeborg

    Ansøgningsfrist: 18. januar 2021

    Kostfaglig eneansvarlig køkkenmedarbejder søges til Kærsgård Børnehus
    Kærsgård Børnehus søger en selvstændig, kostfaglig medarbejder, som finder det interessant, sjovt og udfordrende at stå i spidsen for en farverig, velduftende og ernæringsrigtig kostordning.

    Stillingen som Kostfaglig eneansvarlig er på 30 - 34 timer/uge, med ansættelse pr. 1. februar 2021 eller efter aftale.

    Er du den, der kan videreudvikle en kostordning, og holder af at arbejde i et travlt og rummeligt miljø, så se gerne nedenstående.

    Kærsgård Børnehus er en integreret daginstitution med børn i alderen fra 0 – 6 år, normeret til 24 vuggestuebørn fordelt på to vuggestuegrupper, samt 60 børn fordelt på tre børnehavegrupper.
    Vuggestuer og børnehavegrupper arbejder tæt sammen i hverdagen, hvor der hjælpes på tværs af børnegrupper efter behov.

    Kærsgård Børnehus er et af fire børnehuse i Daginstitutionen På Toppen, Hvinningdal i Silkeborg.
    Udover Kærsgård Børnehus består institutionen af børnehusene Regnbuen, Bakkebo og Hvinningdal Børnehus.
    De fire børnehuse ligger geografisk tæt på hinanden, hvor køkkenmedarbejderne i husene samarbejder og indgår i eget netværk.

    Vi vægter at have et godt samarbejde på tværs af de fire huse, hvor der arbejdes efter vores fælles pædagogiske værdier Glæde, Udvikling og Fællesskab.

    Vi ser gerne, at du har en uddannelse som ernæringsassistent, kok eller anden kostfaglig uddannelse. Erfaring i et daginstitutionskøkken er ingen hindring.

    Vi forventer, at du:

    • Ser det spændende i at stå for en kostordning i samarbejdet med det pædagogiske personale.
    • Brænder for arbejdet med at lave maden fra bunden og vægter ernæringsrigtig, velsmagende og veltillavet mad.
    • Synes det er interessant at bruge danske råvarer og ligger vægt på økologi.
    • Er bekendt med Fødevarestyrelsens krav til institutionsmad
    • Kan udarbejde kostplaner, lave egenkontrol og stå for indkøb af råvarer
    • Selvstændigt kan styre madbudgettet - have økonomisk overblik
    • Kan minimere madspild ved kreativt at anvende rester
    • Kan arbejde i et åbent miljø omgivet af interesserede og nysgerrige børn og voksne
    • Er fleksibel og omstillingsparat. Så der er plads til spontanitet i hverdagene
    • Har interesse for / kan rumme at arbejde i en daginstitution med mange børn og har lyst til at hjælpe til ved børnene, hvis der på enkelte dage er behov for dette!
    • Kan bidrage med din kostfaglige viden, på en positiv måde i samarbejdet med det pædagogiske personale

    Vi kan tilbyde

    • En travl arbejdsplads med humor
    • Ansvar og medindflydelse
    • Plads til udvikling og nye ideer
    • Et ønske om et køkken med høj faglighed, hvor sundt, varieret mad lavet fra bunden er i fokus.
    • En arbejdsplads, der betragter måltidet som en pædagogisk aktivitet og ikke blot bespisning

    Hvis du ønsker at vide mere om hvem vi er, og hvordan vi arbejder, kan du se mere på vores hjemmeside.

    Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

    Yderligere information:
    Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte institutionsleder Villy B. Sørensen på tlf. 60641895.

    Ansøgningsfrist 18. januar 2021. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 4.

    Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
    Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

    Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.

    Find jobannoncen her

    Køkkenansvarlig - Herning - Ansøgningsfrist: 18. januar 2021

    Køkkenansvarlig - Blå Kors

    Herning

    Ansøgningsfrist: 18. januar 2021

    Køkkenansvarlig til Blå Kors’ varmestue i Herning
    Vi søger en køkkenansvarlig medarbejder med en køkkenfaglig uddannelse til en fast stilling på 37 timer/ugen til vores varmestue i Herning.

    Er du fagligt dygtig, og kan du lide at gøre en forskel for andre mennesker via dit arbejde? Så har vi måske lige det job, du ønsker dig.

    Lidt om dig

    • Vi forventer, at du kan lide at være sammen med de mennesker, som er omkring dig, og at du ser alle mennesker som ligeværdige.
    • Du er tydelig og troværdig og kan bevare roen og overblikket i en til tider hektisk hverdag.
    • Og så er du selvstændig, handlekraftig og god til at samarbejde.
    • Det vil desuden være en stor fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med frivillige.

    Lidt om jobbet
    Du kommer til at have det daglige ansvar for cafébetjening, madlavning og rengøring.
    Det er meget vigtigt at kunne samarbejde og kommunikere med både brugere, frivillige, virksomhedspraktikanter og personale.

    Vi søger en medarbejder, som kan arbejde selvstændigt, struktureret og er fleksibel.
    Som vores nye medarbejder skal du have lyst til at lave en sund og varieret kost samt indgå i en tværfaglig personalegruppe og indgå i et samspil med varmestuens brugere.

    Arbejdsopgaver:

    • Økonomi- og indkøbsansvarlig ift. budget, køkken og rengøring
    • Bestilling og modtagelse af varer, donationer, egenkontrol samt fokus på madspild mv.
    • Produktion og forberedelse af mad
    • Udarbejde menu- og rengøringsplaner
    • Planlægge køkkenarbejdet og samarbejde med frivillige, virksomhedspraktikanter og eks-terne leverandører mv.

    Gode skriftlige og mundtlige danskkundskaber er en forudsætning, da der blandt andet skal udfyldes dokumenter i forbindelse med egenkontrol.

    Lidt om os
    Blå Kors Varmestue Herning er en døgnåben varmestue (SEL § 104) med tilhørende herberg (SEL § 110), som drives af Blå Kors Danmark og med driftsoverenskomst med Herning Kommune. Mål-gruppen er hjemløse, misbrugere, socialt udsatte og ensomme, der har behov for at være en del af et fællesskab.

    På varmestuen tilbyder vi samvær, rådgivning, mad og hjælp til hverdagens store og små udfordringer. Læs mere på www.varmestuenherning.dk

    Vi tilbyder:

    • Et sted med både humor, varme og alvor
    • Et afvekslende og lærerigt miljø

    Blå Kors Varmestue Herning arbejder ud fra et kristent livs- og menneskesyn. Derfor er det vigtigt for os, at du forholder dig til vores menneskesyn i din ansøgning.
    Du kan læse mere på www.blaakors.dk/vaerdier-og-grundlag

    Ansættelse og ansøgning
    Stillingen er på 37 timer om ugen fortrinsvis på hverdage. Der kan forekomme arbejde på skæve tidspunkter samt weekender og helligdage.

    Ansættelsen er fra 1. marts 2021. Løn efter overenskomst.

    Har du spørgsmål, så kontakt varmestueleder Jørgen Engholm Andersen på 40 31 83 22 eller souschef Dorthe Maagaard på 28 88 82 40.

    Ansøgningsfristen er d. 18. januar 2020 kl. 12.00. Vi forventer at holde samtaler onsdag d. 27. januar 2021.

    Send din ansøgning og dit CV via linket herunder.

    Find jobannoncen her

    Køkkenassistent (genopslag), 22 timer - Kjellerup - Ansøgningsfrist: 20. januar 2021

    Køkkenassistent (genopslag), 22 timer - Vinderslev Børnehave

    Kjellerup

    Ansøgningsfrist: 20. januar 2021

    Køkkenassistent til Vinderslev Børnehave (genopslag)
    Vinderslev er en del af Daginstitutionen Blicheregnen som udgøres af børnehusene Troldhøj, Krathgården, Thorning og Vinderslev.

    Stillingen er på 22 pr. uge og evt. med mulighed for få ekstra timer

    Vi tilstræber at børnene tilbydes sund og varieret mad hvoraf en stor del er økologisk.
    Der er fuldkostordning, hvilket betyder, at der skal tilberedes formiddags mad og frokost. Desuden forberedes et mindre måltid til om eftermiddagen.

    Ligeledes skal du sørge for den nødvendige egenkontrol af varer, samt egenkontrol af køleskabe og fryser mm. herunder oprydning og opvask.

    Der kræves hygiejne certifikat samt viden om sund mad til børn.

    Vi ønsker:

    • Ernæringsuddannelse eller tilsvarende
    • Selvstændighed da du har ansvaret for køkkenet og er bevidst om egne kompetencer.
    • Bestilling af varer via Rakat
    • Overholdelse af kostbudget
    • Kan samarbejde med den øvrige personalegruppe
    • Har lyst til at være omgivet af 35 skønne børn
    • Er fleksibel, positiv, udadvendt, løsningsorienteret og har et godt humør

    Vi tilbyder:

    • Et velfungerende netværk for køkkenansatte
    • En arbejdsplads hvor du kan være med til at sætte dit præg
    • En arbejdsplads hvor vi finder løsninger
    • Hjælpsomme kolleger
    • Madmodige børn
    • En forældregruppe der bakker op om deres børnehus

    Vi glæder os til at høre fra dig

    Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

    Yderligere information:
    Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Daglig leder Dorte Dupont tlf. 29742137.

    Ansøgningsfrist 20. januar 2021. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 4.

    Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
    Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

    Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.

    Find jobannoncen her

    Kost- og ernæringsassistent, 20 timer - Karup J - Ansøgningsfrist: 22. januar 2021

    Kost- og ernæringsassistent, 20 timer - Solstrålen

    Karup J

    Ansøgningsfrist: 22. januar 2021

    Vi søger vi en erfaren kost- og ernæringsassistent 20 timer ugentligt.

    Hvem er vi?
    Solstrålen er et kommunalt børnehus der ligger i Karup by med ca. 50 børn i 0-6-årsalderen.
    Vi er en personalegruppe på ca. 10 medarbejdere der vægter samarbejde og trivsel højt.
    Vi ser måltidet, som en del af vores pædagogiske omgang med børnene, hvorfor maden også skal afspejle stor variation og være med til at give børnene mad-mod.

    Du skal sammen med det pædagogiske personale finde frem til en måde at tilgå måltidet og finde en måde hvorpå måltidet kan være en berigende del af hverdagen hos os.
    Det er derfor vigtig for os, at vores nye kollega brænder for at lave god mad til børn.

    Vi har økologisk sølvmærke og arbejder efter måltidsmærkets principper.

    Du vil bl.a. få ansvaret for:

    • At planlægge og tilberede en varieret og ernæringsrigtig daglig kost efter gældende anbefalinger
    • At servere et formiddagsmåltid, frokost og et eftermiddagsmåltid til alle børnehavebørnene
    • At sørge for indkøb via nettet, udføre egenkontrol og sørge for den daglige rengøring af køkkenet, opvask osv.
    • At overholde budgettet.

    Vi forventer at du:

    • Er uddannet kostassistent/ernæringsassistent eller tilsvarende uddannelse
    • Skaber spændende og indbydende madoplevelser
    • Ser kulturel mangfoldighed som en styrke og respekterer andre kulturer/traditioner
    • Kan lide at være omgivet af nysgerrige spørgsmål og glade børn
    • Samarbejder med det pædagogiske personale, børn og forældre
    • Erfaring med egenkontrol og menuplanlægning
    • Kan lide en spændende dag med masser af udfordringer.

    Vi kan tilbyde:

    • En god arbejdsplads med et rigtigt godt arbejdsmiljø
    • Et nyt produktions køkken med gode arbejdsforhold
    • Løn efter overenskomst.

    Du kommer til at arbejde selvstændigt i køkkenet, men får mulighed for sparring og samarbejde med lederen.
    Desuden har vi ansat en flexjobber, der går til hånde i køkkenet, som du vil få et dagligt samarbejde med.

    Bag om måltiderne i Solstrålen:
    Det betyder meget for os i Solstrålen, at vores børn får en sund og varieret kost i den tid, de tilbringer i dagtilbuddet.
    Børnene skal have energi nok til en lang dags arbejde, så det er vigtigt, at maden er næringsrig. Kosten skal opfylde anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen.

    Stemmer dette overens med dine værdier, så send os din ansøgning allerede i dag.

    Vil du vide mere om stillingen inden du søger?
    Så er du velkommen til at ringe til leder Ann Dupont på tlf. 87 87 15 36

    Løn og ansættelsesforhold
    Løn i henhold til gældende overenskomst.
    Forud for evt. ansættelse skal der foreligge en børneattest / straffeattest.

    Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler torsdag d. 28. januar
    Vi forventer ved samtalen, at du har et oplæg til en 14-dages madplan

    Vi glæder os til at høre fra dig.

    Find jobannoncen her

    Faglært kok - Silkeborg - Ansøgningsfrist: 4. februar 2021

    Faglært kok - Silkeborg Rådhus

    Silkeborg

    Ansøgningsfrist: 4. februar 2021

    Faglært kok til kantinen på Silkeborg Rådhus
    Kantinen ved Silkeborg Kommune søger en faglært kok pr. 1. april 2021.
    Stillingen er på 35 timer pr. uge primært mellem kl. 06:30 – 14:00, mandag til fredag.
    Der kan ved særlige arrangementer påregnes senere vagter.

    Kantinen bliver drevet på socialøkonomisk lignende vilkår og vi er 9 medarbejder ansat i kantinen.

    Jobbet består i bespisning og servicering af medarbejdere, gæster og kursister i kantinen og mødelokaler. Derudover jubilæer, receptioner mm.
    Du bliver en del af et selvstændigt team og skal kunne indgå både i det kolde og varme køkken samt have lyst til at servicere vores mange gæster.
    Arbejdet omfatter også lettere rengøring i køkkenet og opvask.

    Vi arbejder ud fra at hjemmegjort er velgjort og en kostpolitik baseret de 7 kostråd fra sundhedsstyrelsen.
    Vores elektroniske bestillingssystem til forplejning er Conciege, E- smiley til egen kontrol og foodwaste til at styrer vores madspild.
    Vi har ligeledes fokus på klima venlig drift.

    Vi forventer, at du:

    • brænder for dit fag og er vild mad at lave mad
    • er kreativ og har sans for anretning – både buffet og på tallerken
    • har et godt overblik og en god ordenssans
    • er serviceminded og kvalitetsbevidst
    • har et personligt drive, er energisk og ansvarsbevidst
    • gerne vil være en del af en kantine i udvikling
    • er selvstændig og bidrager positivt til den gode stemning

    Kan du se dig selv som vores nye kollega, glæder vi os til at modtage din ansøgning.

    Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

    Yderligere information:
    Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Jonna Christiansen på tlf. 20 12 74 50.

    Ansøgningsfrist 4. februar 2021. Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag 10. februar 2021.

    Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
    Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

    Find jobannoncen her

    Køkken & kantine assistent, 25 timer - Silkeborg - Ansøgningsfrist: 5. marts 2021

    Køkken & kantine assistent, 25 timer - Elitecom

    Silkeborg

    Ansøgningsfrist: 5. marts 2021

    Hos Elitecom ApS søger vi en dygtig og ansvarsfuld køkken/kantineassistent.
    Du skal gerne have erfaring indenfor branchen, men om du har 1, 5 eller 25 års erfaring, gør ikke den store forskel.
    Det vigtigste for os er at du trives i et arbejdsmiljø, hvor du selv skal stå for alle aspekter i kantinen, da du vil være den eneste ansatte til denne funktion.

    Til gengæld kan vi tilbyde dig en IT-virksomhed der er i rivende vækst.

    Vi holder til i helt nybyggede lokaler på Funder Dalgårdsvej 10 i 8600 Silkeborg. Køkkenet er derfor nyt og topmoderne.
    Der er tænkt på den enkelte medarbejder, hvilket kommer til udtryk ved, at der er hejse- sænke bord installeret, ovnen er i arbejdshøjde og der er alle de nødvendige arbejdsredskaber til køkkenets størrelse.

    Vi er i skrivende stund 26 medarbejdere ansat, hvoraf godt 20 af de ansatte har fast arbejdsadresse på Funder Dalgaardsvej og derfor skal bespises dagligt.

    I kantinen ønsker vi som udgangspunkt varierende, nærende og sund mad.
    Men vi kan også godt lide lidt forkælelse i form af gode gamle og klassiske Danske retter.
    Som udgangspunkt får vi rugbrød hver dag med diverse pålæg, både lunt og koldt og som varierer dag for dag, dog altid med et mindre udvalg af fisk.
    Dagligt tilbydes der også en salatbar.
    Derudover skal der være en varm ret ca. 2 gange om ugen som et supplement til rugbrødet, på de dage vil udvalget af pålæg være mere begrænset.
    Hver fredag morgen bliver der serveret friskbagte boller, et mindre udvalg af pålæg/ost og en hjemmebagt kage.
    Du skal ydermere kunne stege en bøf til perfektion på grillen.
    Vores ’’Elitecom signatur-menu’’ ved fødselsdage blandt de ansatte eller andre specielle anledninger er nemlig en stor bøf med pomfritter, bearnaisesovs og hvidløgsflutes. Det er derfor en menu du ofte kommer til at lave.

    Arbejdstiden lyder på 25 timer ugentligt, løn og ansættelsestidspunkt aftales indbyrdes til en mundtlig samtale.

    Arbejdsopgaver:

    • Du skal handle ind og kunne administrere et budget
    • Du skal lave mad, både lunt, varmt og koldt
    • Du skal anrette indbydende og lækre måltider hver dag, en del af oplevelsen af at spise god mad er anretningen
    • Du skal stå for daglig oprydning i køkken og kantine
    • Du skal lave daglig afsluttende rengøring af køkken og kantine
    • Du skal sørge for daglig rengøring/opfyldning af kaffemaskiner

    Faglige kompetencer:

    • Du skal have hygiejnebevis, som skal medbringes til en evt. samtale. Vi sætter store krav til både personlig hygiejne og generelt i køkkenet
    • Du er selvkørende og tager aktiv del i arbejdsopgaverne
    • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
    • Du er ansvarsbevidst og pålidelig
    • Du er nytænkende indenfor dit fag
    • Du skal kunne bage både brød og kager

    Personlige egenskaber:

    • Du er omgængelig og imødekommende
    • Du er samarbejdsvillig
    • Du er engageret
    • Du er mødestabil og møder altid til tiden. Du er den eneste ansatte i køkkenet, så vi er meget afhængige af dig
    • Du er fleksibel, vi er en fleksibel virksomhed, så det forventer vi også du er
    • Du har en humoristisk sans og et godt humør

    Hvis dette har vakt din interesse, er du velkommen til at sende en skriftlig ansøgning inkl. billede af dig selv på flg. mail: jaro@elitecom.dk

    Skulle du have nogle spørgsmål til jobbet eller virksomheden er du også velkommen til at kontakte Jane Roedahl enten på mail: jaro@elitecom.dk eller telefon +45 28 96 47 42.

    Find jobannoncen her