Gå til hovedindhold

Køkken & Kantine

Jobopslag omhandlende køkken og kantine

Buffet i en kantine
  • Læs op

Indhold

    Gastronomisk ildsjæl søges til gårdbutik/gårdcafé - Axel Månsson A/S

    Brande

    Ansøgningsfrist: Snarest

    Gastronomisk ildsjæl søges til gårdbutik/gårdcafé

    Du brænder igennem ved at sørge for at:

    • et besøg i Gårdbutikken altid er en enestående oplevelse
    • kunder og gæster inspireres med udgangspunkt i gårdens egne produkter
    • grønne frokostretter til vore gæster både er velsmagende og inspirerende (mulighed for oplæring)
    • butik, gårdcafé, køkken og mødelokaler fremstår præsentable, ryddelige og rene
    • gårdbutikkens varer altid er friske, af højeste kvalitet, og sortimentet er ensartet

    Vi søger en medarbejder, der kan stå for forberedelse og anretning af grønne frokoster i gårdcaféen i forbindelse med de rundvisninger, kurser og møder m.v., som afholdes på gården.

    Du vil indgå i et team, og stillingen indebærer således også, at du er deltagende i driften af vores økologiske gårdbutik, som sikrer, at kunderne får en oplevelse, hver gang de kommer på besøg.

    Arbejdsområder:

    • Tilberede og anrette grønne frokostretter til vore gæster
    • Klargøre til gæster i mødelokalerne, herunder opdækning, afrydning, borddekoration m.m.
    • Rengøre café og køkken samt assistere i gårdbutikken
    • Høste nye produkter direkte fra vores demohave
    • Servicere og rådgive kunder, inklusive formidling af viden om anvendelse af produkterne
    • Indkøbe og bestille varer
    • Holde butikken fyldt med varer af høj kvalitet

    Personlige kvalifikationer:

    • Uddannelse som ernæringsassistent, gastronom eller tilsvarende
    • Brænder for grønsager og økologi
    • Selvstændig, serviceorienteret og smilende
    • Trives i en stilling, som både indeholder administrative opgaver, forplejning af besøgende og praktisk arbejde
    • Har mod på at lære nyt
    • Vi ser gerne, at du behersker IT, herunder Outlook-mail og -kalender, Word, Excel og gerne E-Smiley og WordPress.

    Arbejdstid: Dagtimer primært. Fuldtidsstilling (mulighed for deltid).

    Arbejdssted: Gårdbutikken Månsson, Grarupvej 15, 7330 Brande.

    Du refererer til gårdbutikkens daglige leder, Dorrit Andersen.
    Skulle du have spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Dorrit på tlf. 2167 4439.

    Ansøgning samt CV sendes til job@maanssons.dk
    Vi holder løbende samtaler indtil rette kandidat er fundet.

    Find jobannoncen her

    Ernæringsassistent - DK Company

    Ikast

    Ansøgningsfrist: Snarest

    Ernæringsassistent til stor kantine
    søges til DK Company i Ikast

    Har du flair for at tilberede god mad helt fra bunden med gode råvarer, er du godt på vej til at blive vores nye Ernæringsassistent.
    Du bliver en del af et dynamisk team på i alt 6 personer inkl. Køkkenchefen.

    Team-ånden er uformel, glad og altid med en god tone.
    Vi har fælles mål og sørger for at hjælpe hinanden, hvor vi kan og når der er brug for det.
    Vi kan lide at lave god mad og at yde en høj service.
    Vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde en sund, varierende og lækker buffet, forarbejdet af gode og friske råvarer.
    Vi bespiser ca. 220 personer dagligt og tilbyder morgenmad og frokostbuffet.
    Derudover har vi forplejning til møder og arrangementer.

    Der er tale om et spændende 32-37 timers job med mange udfordringer og en attraktiv arbejdstid, der ligger i dagtimerne.
    Der vil dog indimellem være aftenarrangementer, hvor din indsats er nødvendig.

    KVALIFIKATIONER:

    • Som person er du ansvarsfuld, kvalitetsbevidst og går ikke på kompromis med resultatet
    • Du arbejder godt både selvstændigt og sammen med de andre i køkkenet
    • Du er initiativrig, kreativ, nytænkende og bidrager med gode ideer som kan være med til at udvikle køkkenet
    • Har et smittende godt humør

    VI TILBYDER:

    • Vi tilbyder et job i et travlt og velfungerende køkken med fokus på håndværk og de gode råvarer
    • Vi lægger vægt på et godt og fleksibelt samarbejde
    • Vi forventer at du sammen med de øvrige i teamet er med til at udvikle vores køkken til glæde for de øvrige kolleger og gæster i huset

    ANSØGNING:
    Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning samt CV hurtigst muligt til: jobs@dkcompany.com mærket ”Ernæringsassistent” i emnefeltet.
    Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige person.

    Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte kantinechef Bjarne Mølsted efter kl. 15:00 på mobil nr. +45 24 60 84 30.

    Find jobannoncen her

    Opvasker - Mascot

    Pårup

    Ansøgningsfrist: Snarest

    Opvasker
    Er du en omhyggelig og dygtig, opvasker med lyst på at arbejde i et fantastisk team i branchens mest innovative medarbejderrestaurant?

    Så er stillingen som opvasker i MASCOTs domicil måske lige dig.

    I sommeren 2018 flyttede alle medarbejdere i MASCOTs danske organisation ind i det nyopførte domicil på 35.500 m2 i Pårup ved Silkeborg.
    Det markante domicil rummer alle moderne faciliteter, herunder en medarbejderrestaurant med udsigt over den jyske højderyg fra godt 20 meters højde, med et tilhørende køkken med alt udstyr i den absolutte topklasse.

    Jobbet:
    Vi søger en opvasker, som har lyst til et travlt job i et dygtigt køkkenteam i en international vækstvirksomhed.
    Som opvasker bidrager du til at sikre en god oplevelse for MASCOTs 300 medarbejdere, som har deres daglige gang i domicilet, og for MASCOTs mange gæster, kunder og samarbejdspartnere.

    Vi er et fantastisk team, og søger en kollega, der kan supplere os både med højt humør og en lyst til at tage fat.

    Arbejdstiden vil primært ligge fra mandag til fredag i dagtimerne, men der kan komme aften- og weekendarbejde efter behov.

    Vi forventer at:

    • Du har erfaring som opvasker.
    • Du er pligtopfyldende, serviceminded, fleksibel og løsningsorienteret.
    • Du er en teamspiller og bidrager til det gode samarbejde med en ordentlig omgangstone.
    • Du er mødestabil uanset mødetidspunkt, og du har en god fysik.
    • Du kan lide at arbejde i et højt tempo.

    Vi tilbyder:

    • Arbejdstider i dagtimerne på hverdage
    • En restaurant med et topmoderne køkken og opvask.
    • Engagerede kolleger som brænder for deres fag.
    • Visionær international virksomhed, som sætter høje krav til egne produkter og præstationer.
    • Løn efter overenskomst med 3F.
    • Pension og sundhedsordning.
    • Opstart snarest muligt.

    Find hele jobannoncen her

    Kok, cater/køkkenassistent - MCH

    Herning

    Ansøgningsfrist: Snarest

    MCH søger kok, cater/køkkenassistent
    MCH søger kok, cater/køkkenassistent, som har en stor passion for mad, og som brænder for at give gæsterne en god madoplevelse.
    Du vil arbejde i et af vores køkkener i samarbejde med et team af kompetente og dedikerede kollegaer, hvor du får muligheden for at være med i udviklingen af vores restauranter, konferencer og fester, hvor to dage ikke er ens.

    Det kan du glæde dig til:

    • Et spændende job med mange forskellige typer af arrangementer fra messer, møder og fester.
    • Udvikling af faglige kompetencer indenfor afvikling af meget store arrangementer med fokus på madoplevelsen for mange gæster.
    • Tæt samarbejde med engagerede kollegaer, hvor arbejdsglæde sættes højt.
    • Ordnede forhold, løn efter overenskomst, pension og sundhedsordning.

    Lidt om dig:

    • Du er en holdspiller og er god til at samarbejde.
    • Du kan holde hovedet koldt og humøret højt ved travlhed.
    • Du besidder stærke faglige kompetencer indenfor det varme køkken eller det kolde køkken med fokus på smørrebrød, kolde retter, grønt og vegetarisk.
    • Du er kreativ og kvalitetsbevidst.
    • Det er en stor fordel hvis du er faglært, men det kan også lade sig gøre at komme i betragtning til jobbet med de rette kvalifikationer.
    • Du kan arbejde dag, aften og weekend.

    Køkkener i MCH

    • Teamet består af i alt 19 faste medarbejdere, og under arrangementer er vi til tider op til 80, som jonglerer i vores køkkener.
    • Vi samarbejder på tværs af vores fire lokationer: MCH Messecenter Herning, MCH Herning Kongrescenter, Jyske Bank Boxen, MCH Arena og andre gange også ude af huset.
    • Selskaberne kan variere fra 10 personer til mange tusinde gæster.
    • Vi har fokus på stabilitet, medarbejdertrivsel, den gode gæsteoplevelse, høj service, og vi går aldrig på kompromis – heller ikke, når det går rigtig stærkt.

    Vi glæder os til at høre fra dig

    Send din ansøgning via mch.dk/job 
    Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi venter gerne på den helt rette til jobbet.

    Har du spørgsmål til opgaverne og jobbet, kan du kontakte Køkkenchef Dennis Sonberg på telefon 31658484.

    Find hele jobannoncen her

    Køkkenchef - Hovedkontor Søborg

    Ikast

    Ansøgningsfrist: 31. januar 2022

    Køkkenchef
    Køkkenchef til nyopstartet kantine i Ikast området

    Brænder du for at kreere helt særlige måltider og helhedsoplevelser for dine gæster?
    Lyder restaurationsbranchens mest hypede begreb: neuro gastronomi spændende?
    Kunne du tænke dig at krydre frokosten med nudging, hvor musik, belysning og duft spiller sammen om at skabe den bedste frokostoplevelse for dine gæster?
    Og ikke mindst, hvor bæredygtighed og klimabevidsthed altid er at finde på tallerkenen.

    Så læs endelig videre.

    Som køkkenchef til vores kantine, bliver du ansvarlig for kantinens daglige drift og udvikling i samarbejde med driftschefen.
    Du driver kantinens økonomi og sørger for, at kantinen leverer tilfredsstillende resultater ift.
    Kokkenes Køkkens koncept og kontrakt med kunden.
    Du får ansvar for egenkontrol, varebestilling og kantinens generelle omdømme udadtil.

    Om dig

    • Du er uddannet kok
    • Brancheerfaring inden for drift af kantine og/eller restaurant
    • Erfaring som køkkenchef eller souschef er et plus men ikke et krav
    • Passioneret kok, med særligt fokus på den højeste kvalitet af råvarer og retter
    • Kan få smag, anretning, spiseoplevelsen og helhedsindtrykket af kantinen til at spille perfekt sammen
    • Du er fleksibel og lydhør over for gæsternes ønsker
    • Du er selvstændig og kan beholde overblikket, særligt når der er travlt
    • Du vægter bæredygtighed, sundhed og økologi
    • Du er team-orienteret, for kun sammen kan vi nå de mål vi sætter

    Om os
    Kokkenes Køkken driver kantiner hos flere og flere virksomheder i Danmark, hvor vi har hævet niveauet for kantinedriften gennem fagprofessionelle køkkenfolk på alle pladser i køkkenet.
    Vi tilbyder alt fra morgenmad, frokost og aftensmad til mødeforplejning, events, take-away samt medarbejdercaféer.

    Vores koncept SANS! tager udgangspunkt i neurogastronomi og nudging der, når de spiller sammen, skaber oplevelsesgastronomi, der både inddrager og mætter alle sanser, samt har en målbar effekt på tilfredshed, når det angår både smag, mæthed og oplevelse.
    SANS! - bringer måltidsoplevelsen i en helt ny, mere sanselig, grøn, grov og ikke mindst bæredygtig retning, hvor målet også er at minimere madspildet til maks 5%.

    Ansøgning
    Lyder det som en spændende opgave, så send din ansøgning samt CV til os.

    Ansøg gerne hurtigst muligt, vi holder løbende samtaler.

    Find jobannoncen her