Gå til hovedindhold

Lokaldysten 2022

Lokaldysten er en dyst mellem lokalsamfundene i Ikast-Brande kommune om at tilbagelægge flest kilometer via cykel, løb eller gang. Alle kan være med!

Lokaldysten 2021 eks.

Indhold

  Lokaldysten er en dyst mellem lokalsamfundene i Ikast-Brande Kommune, hvor det gælder om at tilbagelægge flest mulige kilometer på cykel, løb eller gang.

  Lokalsamfundet skal mobilisere så mange som muligt, og alle tæller positivt ligesom alle kan deltage uanset niveau. Der er plads til unge og gamle, barnevogne til eliteløbere, så længe man bor i det område man deltager i.

   

  Hvordan?

  Lokaldysten holdes på en dato i sommerhalvåret 2022, og løber over to timer typisk i fyraften eller weekend. I finder selv datoen, så den passer til andre events i løbet af året.

  Det er gratis at deltage for borgerne i lokalområdet, og man kan komme når man vil, således man kan bidrage en times tid, hvis man fx skal hjem og lave aftensmad eller har andre planer.

  Ruterne findes af lokalområdet og skal være korte og nemme at gå til uanset niveau og udstyr. F.eks. skal cykling kunne klares på en "hverdagscykel".

   

  Vindere og præmier?

  Der er pengepræmie af symbolsk karakter til alle deltagende lokalsamfund. Jo bedre placering, jo højere beløbspræmie.

  Vinderne kåres ved kommunens frivilligkåring, hvor frivillige og foreningslivet kåres (oktober 2022).

   

  Skal i med?

  Hvis I ønsker at deltage som lokalområde skal I ikke holde jer tilbage. Det kræver en mindre arbejdsgruppe med få opgaver. Herunder:

  - Mobiliser lokalområdet (rekruttering af deltagere).
  - Find egnede løbe-, gå- og cykelruter, som er tilgængelige for alle.
  - Hver med på dagen ift. praktik.
  - Evt. dommer hos nærliggende lokalområde.

  Ikast-Brande Kommune og Bevæg dig for livet støtter med:

  - administration og konkurrence (herunder præmier).
  - PR-materiale til dit lokalområde (foldere m.v.).
  - Målportal og rutemarkering.
  - Praktik og dommer på dagen.

   

  Kontakt Christian Valbak på chmva@ikast-brande.dk eller 99604157 hvis du/I har spørgsmål eller gerne vil deltage i Lokaldysten 2021.