Gå til hovedindhold

Ikast-Brande Kommune i Bevægelse

I uge 35 afvikles Ikast-Brande Kommune i Bevægelse. På denne side kan du se, hvilke aktiviteter du kan deltage i. Bemærk, at aktiviteterne kan kræve tilmelding.

• Læs op

Mandag den 29. august 2022

Tirsdag den 30. august 2022

Onsdag den 31. august 2022

Torsdag den 1. september 2022

Motion, kultur og socialt samvær

Klosterlund Museum, Kragelundvej 6A
    Engesvang
    Tilmelding:
    Senest den 30. august 2022 på e-mail: hjdahl@mvb.net eller tlf.: 4029 1885

Vi mødes ved Klosterlund museum, hvor vi får en guidet vandretur på 3-4 km. af en ansat ved museet, hvor der bliver fortalt om området før og nu.

Turen er på ca. en time, hvorefter der er fri adgang til museet.

Efter vandretur og museum besøg er Ikast Senior Sport vært ved et mindre traktement.

Arrangementet er for alle i Ikast Brande Kommune, hvorfor tilmelding er påkrævet.

Pladser: 60

Tennis for alle

Vestergade 38 B v. tennisbanen
    Ejstrupholm

Der arrangeres miniturneringer efter evner.

Klubmedlemmer vil være behjælpelige som instruktører og vejledere for alle interesserede.

Klubben sørger for at arrangere grill, og diverse sødt

Squaredans er for ALLE

Hjertet, Vestergade 65
    Ikast
    www.hedenssd.dk

Squaredans er for alle aldre, store og små, tykke og tynde, kvinder og mænd, piger og drenge.

Det er sjov motion for hjerne, krop og lattermuskler. Der er ingen egentlige dansetrin, som i f.eks. standard- og folkedans. Vi går i et hurtigt men behageligt tempo, og får udfordringer til både hjerne og krop. Vi danser til meget forskelligt god musik både pop, jazz, country, rock, evergreens m.m.

Du kan komme alene eller sammen med en partner, eller tage hele familien med. Squaredance er for alle, der vil udfordres, danse, grine, have det sjovt, samtidig med de får god motion. Det er gratis at deltage denne aften. Derudover tilbyder Hedens Squaredansere de efterfølgende 3 gratis øveaftener, inden der tegnes medlemskab.

Klubben og Ikast-Brande i bevægelse er vært ved en kop kaffe og et stk. brød med ost/pålæg efter dansen.

Kommer du, denne torsdag aften, kan du være med i en lodtrækning om et af tre gavekort på 200 kr. til Vores Ikast.

Fredag den 2. september 2022

ÅBENT HUS

2. september 2022
    Vejlevej 100
    Brande
    Tilmelding:
    Senest den 29. august 2022 på e-mail: safethodzic@live.dk eller tlf.: 2559 9249

Vi holder åbent hus og giver mulighed for andre, at være en del af vores forening samt få større indblik i vores aktiviteter, foreningsarbejde og få nye venner samt blive en del af det sociale i Ikast-Brande Kommune.

På selve dagen, vil der være forskellige aktiviteter for børn og unge i form af: boldspil, bueskydning, udendørs lege samt fællesspisning til sidst.

Vi vil prøve at lave lidt konkurrence på dagen, hvor præmier vil indgå.

Pladser: Max 50

Alderskrav: 7 år og opefter (må deltage året de fylder).

Lørdag den 3. september 2022

Søndag den 4. september 2022