Gå til hovedindhold

Mobil boldbane og skaterramper

Både boldbane og ramper er mobile og kan flyttes rundt i kommunen for at skabe liv og aktivitet - dette dog mod egenbetaling og efter kontakt til Ikast-Brande Kommunes entreprenørafdeling.

 • Læs op

Indhold

  Mobil boldbane

  Banen kan opstilles på torve, p-pladser, grønne områder og andre steder, hvor der ønskes mere aktivitet og liv.

  Formålet med en mobil boldbane er at give foreninger, selvorganiserede grupper og andre ikke-kommercielle aktører mulighed for at låne banen til arrangementer.

  Når banen ikke udlånes til disse arrangementer, kan den placeres på torve og pladser rundt om i kommunen, og kan således frit bruges af ikke-organiserede borgere.

  Banen har to håndboldmål, bander og høje net, således at bolden ikke sparkes ud på de omkringliggende arealer. Banen kommer uden bund og måler ca. 12 x 16 meter.

  Den generelle brug af banen håndteres af Ikast-Brande Kommunes entreprenørafdeling. Dette indebærer vedligehold, organisering og udlejning.

  Lejer afhenter banen, sætter den selv op, nedtager og opsætter den igen ved afhentningsstedet. Dette er gratis og der arbejdes i øjeblikket på udfærdigelsen af en manual vedrørende opsætning og transportering af boldbanen.

  Skaterramper

  Der findes to sæt skaterramper i Ikast-Brande Kommune. Det ene sæt er fast placeret på torvet i Ikast, mens det andet sæt er fast placeret ved busterminalen i Nørre Snede.

  Ramperne kan flyttes mod betaling og efter aftale Ikast-Brande Kommunes entreprenørafdeling.