Gå til hovedindhold

Dagtilbud

Ikast-Brande Kommune tilbyder en række åbne og visiterede tilbud.

Indhold

  Dagtilbud og socialt samvær

  I Ikast-brande kommune er der flere åbne væresteder i kommunen, som ikke kræver forudgående visitering. Se mere om de åbne tilbud ved at klikke her. ( Link sættes ind her til undersiden Åbne tilbud.)
  Herudover er der en række sociale tilbud, som har til formål at tilbyde aktiviteter og socialt samvær til borgere med betydeligt nedsatte psykiske og fysisk funktionsnedsættelser. Henvisning til disse kræver en visitering. Hvis du ønsker at undersøge, om du kunne er i målgruppen til et Beskyttet beskæftigelsestilbud eller et Aktivitets og samværstilbud, kan du kontakte Koordinatorerne i Myndighedsafdelingen, Psykiatri- og Handicap.
  Hvis du vurderes at være i målgruppen, vil kommunen finde det rette tilbud, der matcher dine specifikke udfordringer. Ikast-Brande Kommune råder selv over en række forskellige sociale tilbud. Herudover tilkøber kommunen også tilbud hos andre kommuner og private leverandører, hvor dette vurderes relevant.

  Kommunens egne tilbud er følgende:

  Dagcentret Regnbuen (Aktivitets og samværstilbud)
  Værkstedet Lundgården (Aktivitets og samværstilbud og Beskyttet beskæftigelse)
  Garland gartneri ( Beskyttet beskæftigelse)
  Aktivitetscenteret på Fasanvej, Autismecenter Midtjylland
  Aktivitetscenteret på Hagelskærvej, Autismecenter Midtjylland
  Aktivitetscenteret ved Brande Åcenter

  Endvidere kan du kontakte koordinatoren i Myndighedsafdelingen, Psykiatri- og Handicap, såfremt du ønsker vejledning i mulighederne for specialkompenserende undervisning.

  Der kan læses mere om rammerne og kravene til visiteringen af beskyttet beskæftigelse, aktivitets- og samværstilbud samt kompenserende specialundervisning til voksne i kommunens serviceniveaubeskrivelse ved at klikke her.