Huslejenævn og Beboerklagenævn samt almene boligorganisationer

Her finder du information om Huslejenævnet og Beboerklagenævnet, samt om almene boligorganisationer i Ikast-Brande Kommune.

Huslejenævnet - private lejeboliger

Huslejenævnet behandler klager om private lejemål. Hvis du ønsker at indbringe en sag til Huslejenævnet skal du gøre det via selvbetjeningsløsningen her. Du skal bruge dit Nemid. I selvbetjeningsløsningen skal du under sagens beskrivelse holde dig til de faktiske forhold, og forsøge at skrive så kort og præcist som muligt.

For at læse meget mere om Huslejenævnet kan du klikke her.

Mere om huslejenævnet
    Beboerklagenævnet - almene boligbyggerier
    Almene boligorganisationer

Dialogmøde: Boligorganisationerne og Ikast-Brande Kommune har aftalt, at der skal være et dialogmøde mellem hver enkelt boligorganisation og kommunen hvert andet år. Dialogmødets resultat skal munde ud i et referat fra mødet, der indeholder de aftaler, der er indgået mellem parterne. Referatet skal være offentligt tilgængelige på kommunens hjemmeside. På dialogmødet skal boligorganisationerne gennemgå deres materialer om regnskabet, som de hvert år sender til kommunen og som blandt andet består af en såkaldt dokumentationspakke.

Fællesmøde den 07.01.2019 - link til referat

Boligselskab og link til hjemmesidee-mailReferat fra dialogmøde
    Bomidtvestmail@bomidtvest.dkLink til referat
    Ikast Andelsboligforeninginfo@iabf.dkLink til referat