Gå til hovedindhold

Dialogforum for det åbne land

Et forum for dialog med interesseorganisationer og aktive borgere om det åbne land

Bakker med lyng på
  • Læs op

Indhold

Dialogforum er et forum for dialog med interesseorganisationer og aktive borgere om det åbne land. Formålene med dialogforummet er at skabe åbenhed og lokal forankring samt drøfte, koordinere og formidle ideer og projekter mellem interessenter og kommune. Formålet er herudover at styrke samskabelsen mellem borgere og kommune. Forummet skal bruges til at orientere og inspirere hinanden. Fokus er på lokale forhold og lokale projekter.

Møderne er åbne for alle interesserede, både organisationer og borgere.

Hvis du gerne vil have en invitation til møderne i Dialogforum, så send en mail til
    Anne Jul Kristensen, ajkri@ikast-brande.dk.

Vi håber, at mange med interesse i det åbne land har lyst til at være med. Vi skal bl.a. høre om Bording Å, den omkringliggende natur og stierne i området. Derudover vil kommunen kort fortælle om aktuelle projekter.

Mødet afholdes tirsdag den 14. september kl. 18.30 – 20.30 i Bording.

Tryk på link for tilmelding  - senest den 12. september 2021

Vi starter ved regnvandsbassinet, Arslevvej 10, 7441 Bording kl. 18.30.
    Du kan parkere ved Bordinghallen, Klochsvej 25, 7441 Bording og gå til regnvandsbassinet kl. 18.15.
    Alternativt er det muligt at parkere langs Arslevvej.
    Mødet slutter ved Bordinghallen.