Gå til hovedindhold

Landdistriktspolitik

I Ikast-Brande er der stort fokus på fortsat udvikling af bæredygtige, aktive landsbyer og landdistrikter. Her bor mange af kommunens indbyggere.

Landdistriktspolitik
 • Læs op

Indhold

  Ikast-Brande Kommune fik udarbejdet sin første landdistriktspolitik i 2011. En landdistriktspolitik som blev udarbejdet i tæt samarbejde med Landdistriktsrådet i Ikast-Brande, LAG-bestyrelsen og andre interessenter i kommunen.

  Gennem de seneste seks år er mange ting igangsat i landsbyerne og landdistrikterne og mange ting er nået. Derfor har Erhvervskontaktudvalget ønsket at foretage et eftersyn af landdistriktspolitikken for at sikre, at vi til stadighed har en opdateret politik, som både landsbyer, LAG-bestyrelse og Byrådet kan tage udgangspunkt i, når der arbejdes udvikling af såvel landsbyer som landdistrikter.

  Indsatsområder

  I den dialog som har været mellem det daværende Erhvervskontaktudvalg (nu: Erhverv, Vækst og Bosætningsudvalget) og Landdistriktsrådet har det stået klart, at de oprindelige indsatsområder fra den tidligere landdistriktspolitik fortsat er gældende og giver en god retning for, hvordan og i hvilken retning landsbyerne og landdistrikterne skal udvikle sig.

  Du kan hente politikken på linket nedenfor.