Skip to main content

Naturoplevelser i Ikast-Brande

Du finder Ikast-Brande midt i Jylland. Her kan du nyde skoven og heden eller tage på fisketur i de fineste fiskevande.

Indhold

  Forrige Næste

  En vild oplevelse

  I Ikast-Brande Kommune finder du vild og varieret natur, et rigt kulturliv og både historiske og kulturelle oplevelser. Her er masser af muligheder for dig og din familie – om du er til fiskeri, cykling, kanoture, museumsture, street art, musik eller noget helt andet.

  Oplevelserne venter på dig

  Du kan tage på kanotur på en af de mange søer, på vandre- eller cykeltur på den ældgamle hærvej eller på fisketur langs de mange åer. Naturen er vild og stor. Her kan du se stjerne og høre hjertet slå. Se en kronhjort eller hør den brøle. Bare være.

  Tag cyklen med og brug naturen til en tur på mountainbike. Du kan også tage i svømmehallen, i friluftsbadet eller på golfbanen.

  Kunstneriske oplevelser venter bag mange gadehjørner i Ikast-Brande Kommune. I Ikast kan du se skulpturer i parker og på pladser, mens det i Brande er de berømte gavlmalerier, der pryder gadebilledet.

  Ejstrup Sø

  VisitHerning.dk

  Herning og Ikast-Brande Kommuner har fælles turistinformation. Du kan søge inspiration til oplevelser og seværdigheder på VisitHerning.dk. Så er du klar til eventyr.