Gå til hovedindhold

Nyheder

52 resultater

Kræver minister ind i sagen: Ikast-Brande Kommunes indsats for den grønne omstilling hindres af nabokommune

Der skal gøres noget drastisk ved de nuværende stopklodser for grøn energi, ellers når Danmark ikke sine ambitiøse klimamål i 2030. Så markant lyder det fra Ikast-Brande Kommune, efter nabokommunen i Herning har nedlagt veto mod opstillingen af vindmøller ved Kratlund, fordi møllerne, iflg. Byrådet i Herning, påvirker landskabet negativt på Hernings side af kommunegrænsen.

Ikast-Brande er klar med ny kulturpolitik

Byrådet i Ikast-Brande Kommune har godkendt en ny kulturpolitik. Der er tale om en kort og grafisk kulturpolitik med afsæt i den nuværende politik fra 2017, men med markante forbedringer og opdateringer tilpasset nutidens behov.

Jobmesse - gør din virksomhed synlig!

Som erhvervskommuner, ønsker jobcentrene i Herning og Ikast-Brande fortsat at facilitere det gode erhvervsvenlige klima.

Pressemeddelelse: Årets Prisuddeling blev et brag af en (frivillig)fest

Den 30. januar 2024 var mere end 200 deltagere fra Ikast-Brande Kommunes kultur- og fritidsliv samlet i de flotte rammer hos RemisenBrande til et brag af en prisuddeling med kåringer, mindeværdige optrædener og masser af fællesskab.

Foreningslivet og kulturen hyldes ved Årets Prisuddeling 2023 i Ikast-Brande Kommune

Der er stor interesse for at deltage, og hver en stol er optaget, når Børne-, Kultur og Fritidsudvalget og Fritidsrådet i fællesskab hylder det mangfoldige forenings- og kulturliv i Ikast-Brande Kommune i 2023.

Er du boligejer, er din skatteopkrævningen ændret pr. 1. januar 2024

Det er ikke en ny skat - bare en ny måde at betale grundskyld på.