Gå til hovedindhold

Nyheder

78 resultater

Informationsmøde om planlægningen for vindmøller ved Kratlund

Byrådet inviterer til et informationsmøde om planlægningen for et nyt vindmølleområde ved Kratlund nordvest for Blåhøj

Pressemeddelelse: Den vigtige læsestund

Ny animationsfilm giver forældre 10 simple greb til at styrke deres børns læseglæde. Filmen får premiere fredag 29. september, og holdet bag håber, at filmen kan få stor effekt.

Iværksætteriet i Ikast-Brande er imponerende

Det går godt for iværksætteriet i Ikast-Brande Kommune. Her er den femårige overlevelsesrate på hele 58 procent, hvilket er markant over lands- og regionsgennemsnittet. Det viser en rapport fra Erhvervshus Midtjylland.

Disse to 18-årige fra Ikast-Brande Kommune skal med til Prins Christians fødselsdagsfest på slottet

Lodtrækning til prinsens fest: Sophia fra Brande og William fra Bording skal til kongelig fødselsdag.

Budgetforlig i Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommunes Byråd har den 11. september 2023 indgået budgetforlig for årene 2024 til 2027. Det er et samlet byråd, der står bag forliget.

Invitation til pressemøde om budgetforlig

Ikast-Brande Kommunes byråd forventes den 11. september 2023 at indgå et budgetforlig for årene 2024 til 2027. Pressemøde om forliget vil blive afholdt umiddelbart efter det åbne byrådsmøde.

Indvielse af to nye centre i Psykiatri- og Handicapafdelingen

Fredag den 1. september 2023 blev indvielsen af to nye centre i Psykiatri- og Handicapafdelingen i Ikast-Brande Kommune markeret. Det drejer sig om det nye ’Center for Job, Aktivitet og Uddannelse’ og ’Center for Psykiatri og Udvikling’. Der er tale om en sammenlægning af flere eksisterende tilbud, som nu bliver samlet organisatorisk i to større centre. Indvielsesreceptionerne foregik på henholdsvis Garland i Ikast og Ørbæklund i Brande.

Indvielse af to nye centre i Psykiatri- og Handicapafdelingen

Ikast-Brande er Danmarks mest erhvervsvenlige kommune

DI (Dansk Industri) har for 14. år i træk kortlagt den lokale erhvervsvenlighed i en stor undersøgelse, der evaluerer og sammenligner erhvervsvenligheden i landets kommuner. For 12. gang indtager Ikast-Brande Kommune 1. pladsen.