Gå til hovedindhold

Nyheder

58 resultater

Tilmeld dit barn til Aktiv Sommer

02. jun. 2023

Aktiv Sommer er et tilbud for børn fra 0. til 9. klasse, der går i folke- eller privatskole og som er bosiddende i Ikast-Brande Kommune. En række foreninger, kulturelle institutioner, frivillige og private aktører slår dørene op i sommerferien og giver børnene mulighed for at prøve forskellige aktiviteter.

Invitation til Dialogmøde

16. maj 2023

Sundheds- og Ældreudvalget i Ikast-Brande Kommune inviterer repræsentanter fra frivillige foreninger, grupper og organisationer med socialt sigte til det årlige Dialogmøde.

Rekordstor andel af de unge søger erhvervsuddannelserne

11. maj 2023

De unge i Ikast-Brande Kommune, som i 2023 afslutter 9. eller 10. klasse, har 13. marts søgt om optagelse på ungdomsuddannelserne. Søgetallene følges med interesse hvert år, af både politikere og den kommunale administration, med særligt fokus på, at flest mulig unge påbegynder uddannelse. De seneste år har der være ekstra opmærksomhed omkring søgning til erhvervsuddannelserne, idet de lokale og nationale måltal for søgning til erhvervsuddannelserne ikke har været opnået. Derudover er der fokus på, at kunne imødekomme virksomhedernes efterspørgsel på faglært arbejdskraft.

cottonbro studio

100 unge får støtte i overgangen til ungdomsuddannelse eller job

11. maj 2023

Forskning og erfaringer viser, at især overgange i uddannelsessystemet er kritiske, og at det i særlig grad gør sig gældende for sårbare unge. Derfor har Ikast-Brande Kommune indgået et partnerskab med Region Midtjylland og 12 andre kommuner i regionen om projekt "Ung i uddannelse - Ung i job", der netop skal understøtte sårbare unge i overgangen til enten uddannelse eller beskæftigelse. Det regionale projekt omfatter 1500 unge, heraf 100 i Ikast-Brande.

Seks mennesker, der holder hinanden i hænderne for at symbolisere fællesskab

Pressemeddelelse om Årets Sundhedsplejerske

10. maj 2023

En gruppe af sundhedsplejersker fra Ikast-Brande Kommune har modtaget prisen for "Årets Sundhedsplejerske".

Ikast-Brande Kommune har ansat ny dagtilbudschef

28. apr. 2023

Et enigt ansættelsesudvalg har ansat Charlotte Styver i stillingen som dagtilbudschef i Ikast-Brande Kommune. 48-årige Charlotte Styver har 1. juni sin første arbejdsdag i Ikast-Brande Kommune, hvor hun som nyansat chef for Dagtilbudsområdet får ansvaret for cirka 2.100 børns hverdag, trivsel og udvikling.

Åbent hus i anledning af Den Nationale Værestedsdag

25. apr. 2023

Den 3. maj fejrer Værestedet Oasen i Ikast Den Nationale Værestedsdag og inviterer alle til at støtte op om værestedet. Det er andet år i streg, at væresteder overalt i landet sætter fokus på betydningen af væresteder for socialt udsatte mennesker.

Regulering af rågeunger

19. apr. 2023

Tidspunkt for regulering af rågeunger, på kommunalt ejede arealer, i Ikast og Brande by.

Råge - Corvus frugilegus