Gå til hovedindhold

2022

10 resultater

Ikast-Brande Kommune har ansat ny voksendirektør

29. sep. 2022

Et enigt byråd har ansat Louise Berg i stillingen som direktør for områderne sundhed, ældre, psykiatri, handicap og arbejdsmarked

Ikast-Brande Kommunes voksendirektør Louise Berg

Nyt virksomhedsnetværk ser dagens lys i Ikast Brande Kommune

19. maj 2022

Jobcenter Ikast-Brande følger op på succesen og inviterer til endnu et morgenmøde for virksomheder i Ikast Svømmecenter torsdag den 9. juni 2022 kl. 7.30-9.30.

Pressemeddelelse: Nyt udvalg med erfarne kræfter lærer stadig nyt

11. maj 2022

Dialogen og det personlige indtryk af de mange tilbud og medarbejdere på Børne- Kultur- og Fritidsområdet er afgørende for udvalgspolitikken.

Pressemeddelelse: Ny Sundheds- og Ældrechef i Ikast-Brande Kommune

29. apr. 2022

Et enigt ansættelsesudvalg har ansat Kirsten Løgsted som Sundheds- og Ældrechef i Ikast-Brande Kommune. Kirsten tiltræder stillingen den 1. juni 2022.

Flere unge søger erhvervsuddannelserne

06. apr. 2022

De unge i Ikast-Brande Kommune, som i 2022 afslutter 9. eller 10. klasse, har 1. marts søgt om optagelse på ungdomsuddannelserne. Søgetallene følges med interesse hvert år, af både politikere og den kommunale administration, med særligt fokus på søgning til erhvervsuddannelserne. Vi arbejder målrettet på at kunne imødekomme virksomhedernes efterspørgsel på faglært arbejdskraft.

Taler dine medarbejdere dansk?...

07. mar. 2022

I en tid med mangel på arbejdskraft er det vigtigere end nogensinde, at virksomhederne opkvalificerer de medarbejdere de allerede har, og gør arbejdspladsen attraktiv at blive på.

Danmarks flag