Gå til hovedindhold

2023

Pressemeddelelse: Det blev Tegnestuen Vandkunsten

Partnerskabet bag projektet Gennembruddet: Brande City, Bestseller, den filantropiske forening Realdania og Ikast Brande Kommune, har valgt tegnestuen Vandkunsten til at bringe Gennembruddet i Brande midtby, videre.

300-400 nye arbejdspladser er på vej til Ikast-Brande Kommune

Det går stærkt med salget af erhvervsjord i Ikast-Brande Kommune. I løbet af 2023 er der solgt knap 147.000 m2 erhvervsjord. Godt 70.000 m2 er solgt i Pårup og knap 77.000 m2 er solgt i Ikast.

Pressemeddelelse: 60 nye biler til Hjemmepleje og Sygepleje

Byrådet har, på baggrund af et udbud, godkendt en aftale om køb af 53 biler til Hjemmeplejen og Sygeplejen. I samme omgang blev der også godkendt igangsættelse af et mindre udbud på indkøb af 5 el-biler og 2 biler på gule plader.

Dansk-ukrainsk erhvervskonference

Ikast-Brande Kommune har indgået et partnerskab med den ukrainske kommune Voznesensk, som indeholder samarbejde på forskellige fronter, herunder også på erhvervsområdet. På den baggrund inviterer Ikast-Brande Kommune - sammen med Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande - til konference.

Nye vuggestuepladser er klar

1. november 2023 åbnes der for venteliste til vuggestuepladser i Børnehuset på Gl. Thyregodvej i Brande. Pladserne er et resultat af byrådets budgetaftale for 2024.

Ikast-Brande Kommune får 9 millioner kroner til at udvikle mere liv i Ikast bymidte

Ikast er en af de 14 danske byer, som en bred kreds af Folketingets partier har udpeget til at indgå i en forsøgsordning med frie bymidter for at skabe mere liv og vækst. Oprindeligt havde 32 søgt om at blive en del af ordningen.