Gå til hovedindhold

2023

Pressemeddelelse: 60 nye biler til Hjemmepleje og Sygepleje

Byrådet har, på baggrund af et udbud, godkendt en aftale om køb af 53 biler til Hjemmeplejen og Sygeplejen. I samme omgang blev der også godkendt igangsættelse af et mindre udbud på indkøb af 5 el-biler og 2 biler på gule plader.

Grønt og indbydende strøgcenter er klar til indvielse i Ikast

Fredag den 17. november indvies det nyrenoverede strøgcenter i Ikast, og dermed kan årets julehandel foregå i moderne, grønne og inspirerende rammer.

Dansk-ukrainsk erhvervskonference

Ikast-Brande Kommune har indgået et partnerskab med den ukrainske kommune Voznesensk, som indeholder samarbejde på forskellige fronter, herunder også på erhvervsområdet. På den baggrund inviterer Ikast-Brande Kommune - sammen med Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande - til konference.

Nye vuggestuepladser er klar

1. november 2023 åbnes der for venteliste til vuggestuepladser i Børnehuset på Gl. Thyregodvej i Brande. Pladserne er et resultat af byrådets budgetaftale for 2024.

Ikast-Brande Kommune får 9 millioner kroner til at udvikle mere liv i Ikast bymidte

Ikast er en af de 14 danske byer, som en bred kreds af Folketingets partier har udpeget til at indgå i en forsøgsordning med frie bymidter for at skabe mere liv og vækst. Oprindeligt havde 32 søgt om at blive en del af ordningen.

Pressemeddelelse: Den vigtige læsestund

Ny animationsfilm giver forældre 10 simple greb til at styrke deres børns læseglæde. Filmen får premiere fredag 29. september, og holdet bag håber, at filmen kan få stor effekt.