Gå til hovedindhold

Frivilligcenter Ikast-Brande

Frivilligcenter Ikast-Brande er en selvstændig forening, hvis formål er at støtte, synliggøre og udvikle det lokale frivillige arbejde i hele Ikast-Brande Kommune. Læs mere om frivilligcenteret her.

Frivilligcenter
 • Læs op

Indhold

  Velkommen til Frivilligcenter Ikast-Brande!

  Frivilligcenter Ikast-Brande er en paraplyforening for foreninger og frivillige i hele Ikast-Brande Kommune.

  Vi er et ”ikke kommunalt” tilbud, hvis formål er at medvirke til at synliggøre og udvikle den del af frivilligheden, som har et socialt sigte.

  Vi ønsker:

  • At gøre det lettere at være frivillig.
  • At være et samlingssted for udvikling af samarbejde mellem alle, som har interesse for at styrke og udbrede frivilligheden.
  • At medvirke til at bygge bro og opstarte fælles projekter på tværs.
  • At hjælpe initiativer på vej inden for Selvhjælp.
  • At være hele kommunens Frivilligcenter.

  Vi inviterer til en høj grad af involvering i vores dagligdag, og du er altid velkommen til at kigge forbi til en snak eller til at give en hånd med omkring vores aktiviteter.

  I Frivilligcentret er vi altid parate til at vejlede foreninger og andre interesserede i spørgsmål omkring frivilligt arbejde.

  Frivillige, foreninger, fællesskaber og grupper kan bl.a. få sparring og rådgivning om foreningsdrift, fundraising, kurser, opstart af nye initiativer samt hjælp til at finde nye samarbejdspartnere eller flere frivillige.

  Ønsker du at bliver frivillig, er vi også gerne behjælpelig med at matche dig, med en af de mange frivillige opgaver, der findes rundt i kommunen.

  Og har du brug for hjælp fra en frivillig eller ønsker du at bliver en del af et af de mange frivillige fællesskaber i Ikast-Brande, så hjælper vi også gerne med at skabe kontakt.

   

  Du kan læse mere om Frivilligcenter Ikast-Brande og finde kontaktoplysninger på vores hjemmeside her.