Gå til hovedindhold

Open Call

Open Call til kunstnere: Verdensmålsgavlene. En ny international kunstattraktion i Danmark søger 17 kunstnere til 17 kunstværker på gavle i 17 byer: Maleri, grafik, lyd, lys, landart, litteratur, opera, skulptur, arkitektur og design, street og dance mm.

Gavlmaleri i Brande

Indhold

    Verdensmålsgavlene i Midtjylland er 17 gavle, 17 kunstarter, 17 byer, 17 samarbejdspartnere, 17 kunstnere, 17 uger og 17 Verdensmål. Benspændet til kunstnerne er, at gavlene skal være permanente i min. 5 år. Herefter kan værkerne fjernes af de enkelte gavlejere.

    Verdensmålsgavlene er et projekt med internationalt udsyn, der etableres med forskellige partnere, fx kunstnere, kommuner, byer og landsbyer, lokale kunst- og kulturaktører, turist- og erhvervslivet samt fonde.

    Hele kunstprojektet – og processen fra idé til realisering kommer til at foregå i 17 byers åbne rum – og dermed lige midt i borgernes hverdag. Når alle 17 værker er præsenteret i løbet af 2022, vil de 17 byer i fællesskab være en del af den nye internationale kunstattraktion ’Verdensmålsgavlene’.