Gå til hovedindhold

Botilbud

I Ikast-brande kommune er der en række specialiserede botilbud, som har til formål at yde støtte til voksne med sociale problemer, psykiske funktionsnedsættelser og/eller fysiske funktionsnedsættelser.

Botilbud - handicap
 • Læs op

Indhold

  Botilbud
  I Ikast-Brande Kommune er der en række specialiserede botilbud, som har til formål at yde støtte til voksne med sociale problemer, psykiske funktionsnedsættelser og/eller fysiske funktionsnedsættelser. 

  Hvis du ønsker at undersøge, om du kunne er i målgruppen til et midlertidig eller længerevarende ophold på et botilbud, kan du kontakte koordinator i Center for Rådgivning og Myndighed i Socialafdelingen.


  Hvis du vurderes at være i målgruppen for et midlertidigt eller længerevarende botilbud, vil kommunen finde det rette tilbud der matcher dine specifikke udfordringer. I Ikast-Brande Kommune findes der kommunale botilbud i Nørre Snede, Brande og Ikast. Herudover tilkøber kommunen også tilbud hos andre kommuner og private leverandører, hvor dette vurderes relevant.

  Læs mere om Ikast-Brande Kommunes takstmodel for botilbud - Socialafdelingen.

  Læs mere om Ikast-Brande Kommunes egne botilbud herunder.

  Såfremt en ekstern kommune er interesseret i en plads ved et af Ikast Brande Kommunens botilbud, er det muligt at tage direkte kontakt til det enkelte tilbud for at høre om ledige pladser og ventelister.

  Læs om alle landets botilbud på Tilbudsportalen.

   

   

  Hvis du som pårørende passer en person med en betydelig nedsat psykisk eller fysisk funktionsevne, kan du søge om at blive aflastet, enten i hjemmet eller på en af kommunens botilbud.

  Såfremt at du ønsker at søge om aflastning eller afløsning, så bedes du tage kontakt til koordinatoren i Psykiatri og Handicap, Myndighedsafdelingen.