Gå til hovedindhold

Nyttige links

Søger du inspiration til udvikling af din virksomhed? Så er der hjælp at hente på både lokalt, regionalt og (inter)nationalt plan.

Forstørrelsesglas
 • Læs op

Indhold

  Herunder finder du links til nyttige videnscentre inden for erhverv og udvikling. De står listet i alfabetisk rækkefølge.

  Datatilsynet.dk

  Erhvervsstyrelsens hjemmeside datatilsynet.dk giver et overblik over, hvad virksomheder må og ikke må, når de indsamler, opbevarer, videregiver og beskytter data og når virksomhederne bruger data til markedsføring i Danmark. Den primære målgruppe er små og mellemstore danske virksomheder.

  Vindmøller blandt en solnedgang

  Central Danmark

  Region Midtjylland og de 19 kommuner i regionen (herunder Ikast-Brande Kommune) har et fælles EU-kontor, som kan være behjælpelig med at finde rundt i EU's mange forskellige støtteordninger.
  Notatspapir med en kuglepen

  Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande

  Ikast-Brande Kommune har en samarbejdsaftale med Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande om den kommunale erhvervsservice og erhvervsudvikling. Erhvervsrådet vejleder derfor både iværksættere og eksisterende virksomheder for kommunen.
  Businessmøde

  Erhvervshus Midtjylland

  Erhvervshus Midtjylland er et stærkt kompetencecenter for alle virksomheder med behov for specialiseret vejledning om drift og udvikling. Der findes en række muligheder for at få økonomisk hjælp til udviklingsprojekter i form af regionale og nationale tilskudsordninger. Mange af disse ordninger administreres af Erhvervshus Midtjylland.

  Nyeforretningsmodeller.dk

  På Erhvervsstyrelsens side nyeforretningsmodeller.dk kan du orientere dig om de vigtigste regler for områderne 'Cirkulære forretningsmodeller', 'Deleøkonomiske forretningsmodeller', 'E-handel' og 'Data og ny teknologi'. Du kan også kontakte Erhvervsstyrelsen med spørgsmål.
  Solnedgang over markerne

  Virksomhedsguiden

  Virksomhedsguiden er er en fællesoffentlig digital erhvervsfremmeplatform. Her finder du viden og værktøjer om start, udvikling og drift af din virksomhed.