Gå til hovedindhold

Bestil tid til Borgerservice

På grund af corona-restriktionerne har Borgerservice kun begrænset åbent for hastende personlige ekspeditioner. Læs mere om dine muligheder nedenfor.

Computer på bord
 • Læs op

Indhold

  Som følge af corona-restriktionerne har Borgerservice kun begrænset åbent for hastende personlige ekspeditioner. Hvis din henvendelse kan vente, anbefaler vi derfor, at du først bestiller tid, når Borgerservice får lov at åbne på normal vis.

  Det er muligt, at få hjælp til Nem-ID, pas og kørekort, hvis du har bestilt en tid. Vi henstiller til, at du kun bestiller en tid, hvis du har et reelt, aktuelt, behov.

  Du kan bestille tid her på hjemmesiden. Hvis du ikke er digital har du mulighed for at kontakte os på tlf. nr. 99 60 40 00.

  Afbud

  Hvis du har symptomer på covid-19, eller er i isolation, skal du ikke møde op i Borgerservice. Vi beder dig i stedet om, at afbestille din tid, så en anden kan få glæde af den.

  Fremmøde på Borgerservice

  Vi beder dig om, at møde op så tæt på den aftalte tid som muligt. Når du ankommer til Borgerservice skal du melde din ankomst via det link, som er i den sms-bekræftelse du modtager. Derefter skal du vente i forhallen. Personalet kommer ud og henter dig.

  Husk, at der er krav om mundbind, når du kommer i Borgerservice.