Gå til hovedindhold

Pressemeddelelse: Ny Sundheds- og Ældrechef i Ikast-Brande Kommune

Et enigt ansættelsesudvalg har ansat Kirsten Løgsted som Sundheds- og Ældrechef i Ikast-Brande Kommune. Kirsten tiltræder stillingen den 1. juni 2022.

29. apr. 2022
 • Læs op

Indhold

  Kirsten Løgsted - Sundheds- og Ældrechef i Ikast-Brande Kommune

  På tværs-direktør Karen Heebøll er meget tilfreds med at have fundet den rette chef til stillingen og ser frem til samarbejdet:

  ”Med Kirsten får vi en chef der bringer bred og solid kommunal og ledelsesmæssig erfaring ind i Ikast-Brande Kommune. Kirsten brænder for at føre et velfungerende Sundhed og Ældre godt videre sammen med medarbejdere, politikere, borgere og samarbejdsparter. Hun har fokus på udviklingsdagsordnerne, både omkring sundhed og ikke mindst ”Projekt erantis”, der via selvbestemmelse og involvering er en vej til mere nærvær og omsorg”.

  Værdig ældrepleje

  Kirsten Løgsted glæder sig til at blive en del af Ikast-Brande Kommune og fortæller i forbindelse med ansættelsen:

  ”Jeg er meget glad for at få muligheden for at stå i spidsen for et samlet Sundhed og Ældre i Ikast-Brande Kommune. Jeg ser især frem til at samarbejde med politikere, medarbejdere og ikke mindst borgerne i Ikast-Brande Kommune om udviklingen af en værdig ældrepleje og kommunens rolle i Det Nære Sundhedsvæsen.
  Jeg kender Ikast-Brande Kommune for at være en veldrevet kommune, der er præget af højt ambitionsniveau, og som udfordrer vanetænkning. Det glæder jeg mig rigtig meget til at blive en del af.”

  Kirsten Løgsted kommer fra en stilling som Chef for Intern Service i Struer Kommune og har tidligere været ansat som Sekretariatschef i Social- og Sundhedsforvaltningen i Skive Kommune. Kirsten Løgsted har en kandidat i administration og har endvidere afsluttet diplom i ledelse med hovedopgaven ”Sundhed en tværgående dagsorden i Holstebro Kommune”. Kirsten Løgsted er 47 år og bor i Vinderup med sin mand og 2 børn.

  Yderligere information kontakt:

  • På tværs-direktør Karen Heebøll, tlf. 30 51 72 78, kahee@ikast-brande.dk