Gå til hovedindhold

Pressemeddelelse: Nyt udvalg med erfarne kræfter lærer stadig nyt

Dialogen og det personlige indtryk af de mange tilbud og medarbejdere på Børne- Kultur- og Fritidsområdet er afgørende for udvalgspolitikken.

11. maj 2022
 • Læs op

Indhold

  Dialogen og det personlige indtryk af de mange tilbud og medarbejdere på Børne- Kultur- og Fritidsområdet er afgørende for udvalgspolitikken. Det mener det ansvarlige udvalg, som netop har været på endnu en rundtur. Her blev der blandt andet tid til at få indtryk af livet i skoleklasser, kommunale bygninger og på legepladserne, da udvalget besøgte skoler og dagtilbud i den sydlige del af kommunen.

  Billede af Børne-, Kultur- og Fritidsudvalget i Ikast-Brande Kommune (fra venstre: Inge Dinis, Thomas Østergaard, Helle Mathiasen, Annette Mosegaard og Rune Lyager)
  Billede af Børne-, Kultur og Fritidsudvalget i Ikast-Brande Kommune (fra venstre: Inge Dinis, Thomas Østergaard, Helle Mathiasen, Annette Mosegaard og Rune Lyager)

  -Det er en fornøjelse at møde glade børn og voksne alle de steder vi besøgte - vi kan virkeligt mærke engagement og det særlige ved hvert sted, når vi kommer rundt, siger Annette Mosegaard, Formand for Udvalget for Børn-, Kultur-, og Fritid. Hun, og resten af udvalget fik blandt andet lejlighed til at tale om vuggestuekapacitet, overgange fra børnehave til skole, samt hvordan de kommunale politikker lever i hverdagen.

  Udvalget besøgte denne gang Dalgas, Blåhøj og Nørre Snede Skoler samt Brande Børnehaverne, Vibereden og Højderyggens dagtilbud. Der planlægges lige nu med endnu en tur til kommunale institutioner men også en besøgsrække hos kommunens mange foreninger, haller og selvejende og private tilbud.

  Yderligere information kontakt:

  • Annette Mosegaard, Formand for Børne-, Kultur- og Fritidsudvalget, tlf.: 28 10 08 12 - e-mail: annmo@ikast-brande.dk 

  • Rasmus Byskov-Nielsen, Direktør for Børn og Fællesskaber, tlf.: 51 48 98 45 - e-mail: rasby@ikast-brande.dk