Gå til hovedindhold

300-400 nye arbejdspladser er på vej til Ikast-Brande Kommune

Det går stærkt med salget af erhvervsjord i Ikast-Brande Kommune.
I løbet af 2023 er der solgt knap 147.000 m2 erhvervsjord. Godt 70.000 m2 er solgt i Pårup og knap 77.000 m2 er solgt i Ikast.

18. dec. 2023
 • Læs op

Indhold

  Det er kendetegnende for flere af de virksomheder, som har købt erhvervsgrundene, at de ønsker at samle deres aktiviteter med blandt andet kontor, lager og produktionsfaciliteter, og grundene hertil har de fundet i Ikast-Brande Kommune.

  Senest har Bucher Municipal, en af Europas største virksomheder indenfor produktion af slamsugere og fejemaskiner, købt 60.000 m2 i Pårup.

  Cater Food, som er en del af Danmarks førende foodservice-grossister med egen kødopskæring og pålægsfabrik, har netop taget første spadestik til et samlet domicil. Cater Food har købt en 40.000 m² stor grund på Europavej i Ikast.

  Samlet set er op mod 300-400 nye arbejdspladser på vej i Ikast-Brande Kommune.

  - Vi er meget stolte over og glade for, at virksomhederne vælger at placere sig i vores kommune og byder dem naturligvis velkommen, udtaler Ib Lauritsen, borgmester i Ikast-Brande Kommune.

  Den store interesse for at købe erhvervsgrunde i Danmarks Grønne Erhvervskommune gør, at Ikast-Brande Kommune planlægger etablering af yderligere arealer i Pårup og Ikast, hvor sidstnævnte betyder, at erhvervsudviklingen nu bevæger sig over på den sydlige side af motorvejen.

  - Vi arbejder konstant på at udvide og udvikle vores erhvervsområder. Vi ønsker at have erhvervsgrunde af enhver størrelse og miljøklasse klar, så vi altid kan tilbyde netop dét, som virksomhederne efterspørger, siger Ib Lauritsen.

   

  For yderligere information, kontakt:

  Ib Lauritsen, borgmester i Ikast-Brande Kommune.
  Telefon: 40302234. Mail: 
  iblau@ikast-brande.dk