Gå til hovedindhold

Enkeltydelser

I særlige tilfælde har du mulighed for at søge om hjælp til enkeltudgifter, hvis du ikke selv kan betale. Du kan læse om mulighederne for at søge herunder.


Der skal forventes en sagsbehandlingstid på op til 3 uger.

Penge i glas
 • Læs op

Indhold

  I særlige tilfælde har du mulighed for at søge om hjælp til enkeltudgifter, hvis du ikke selv kan betale. Du kan læse om mulighederne for at søge herunder.

  Læs om mulighederne for hjælp til enkeltudgifter her.

  Hvilken dokumentation du skal indsende sammen med din ansøgning, afhænger af, hvad du søger om. Hvis vi har brug for mere dokumentation, end det du har indsendt, vil vi kontakte dig.

   

  Som udgangspunkt skal du altid vedlægge:

   

  • engagementsoversigt fra banken
  • kontoudtog for de sidste 3 mdr. for alle dine konti
  • dokumentation for dine udgifter
  • dokumentation for dine indtægter
  • tilbud/overslag på den forventede udgift

   

  Hvis du søger hjælp til indskud/depositum, flyttehjælp, etablering af bolig eller huslejebetaling skal du desuden vedlægge kopi af lejekontrakten.

  Hvis du søger udgifter i forbindelse med samvær med dine børn skal du desuden vedlægge kopi af samværsaftalen.

  Hvis du søger dækning af medicinudgifter skal desuden vedlægge dokumentation fra apoteket, som viser hvilket beløb du betaler for medicinen. Dokumentationen skal gå et år tilbage (eller, indtil det tidspunkt du startede med at købe medicinen).

   

  Når du søger, skal du begrunde, hvad der er årsag til, at du har behov for hjælp. Skriv hvorfor det er nødvendigt for dig, og du ikke selv kan betale.

  Du kan søge digitalt om enkeltydelse her