Gå til hovedindhold

Rekrutteringsvideoer

Her på siden finder du rekrutteringsvideoer fra virksomheder i Ikast-Brande Kommune, der enten pt. er på udkig efter nye medarbejdere, eller som ofte har et løbende rekrutteringsbehov. Videoerne kan ses som inspiration til dit nye arbejde, et karriereskift eller åbne dine øjne for en ny og ukendt branche.

30. nov. 2022
 • Læs op

Indhold

  S.E.J. Biler
  I videoen herunder møder du Thomas og Sandra, der begge arbejder i klargøringen. De fortæller om deres arbejdsopgaver og hvad de godt kan lide ved arbejdet hos S.E.J. Biler. Du møder også værkføreren, Steffen, der fortæller lidt om virksomheden og hvilke medarbejdere de er på udkig efter. 

  S.E.J. Biler

  Meldgaard A/S søger løbende nye kandidater.
  I videoen herunder møder du Lone og Anders, som fortæller om deres arbejde ved Meldgaard. Driftslederen Anders fortæller også lidt om, hvilke kompetencer de kigger efter ved ansættelse af nye medarbejdere. Du kan læse mere om Meldgaard A/S her. 

  Kontakt: Anders Fassing - mob. nr: 2033 7339 - mail: awf@meldgaard.com 

  Meldgaard

  IP Anlæg søger løbende nye medarbejdere. I videoen herunder møder du projektlederen, Mads, som fortæller lidt om, hvilke stillinger de søger. Derudover fortæller anlægsgartneren, Nikolaj, om sine mange spændende arbejdsopgaver og om det gode kollegiale fællesskab. 
  Du kan læse mere om IP Anlæg her. 

  Kontakt: IP Anlæg - Tlf. nr: 9715 2607 - mail: mail@ip-anlaeg.dk

  IP Anlæg

  HedeDanmark
  I videoen herunder møder du gartnerformanden, Mie, som fortæller om sine arbejdsopgaver, og hvorfor det er godt at arbejde ved HedeDanmark. 

  HedeDanmark

  Hjemmeplejen
  I videoen herunder møder du social- og sundhedsassistenten, Line, som fortæller om jobbet i hjemmeplejen. Derudover fortæller Jeanette, leder af hjemmeplejen nord, lidt om hvilke kriterier hun kigger efter, når hun søger nye medarbejdere. 

  Hjemmeplejen

  Elev i hjemmeplejen
  I videoen herunder møder du eleverne Emil og Ida, som fortæller om deres arbejdsdag.
  Derudover fortæller Line, oplæringsvejleder, lidt om hvordan eleverne starter i hjemmeplejen. 

  Elever i hjemmeplejen

  Elev på plejecenter
  I videoen herunder byder lederen, Henriette Bruun velkommen til Bøggildlund Plejecenter.
  Du vil derudover møde eleven, Michelle, som fortæller om arbejdet i hjemmeplejen og de muligheder man har som social- og sundhedsassistent  i forhold til arbejde og eventuelt videreuddannelse. Til sidst fortæller vejlederen, Susan, om arbejdet med eleverne.

  Elev på plejecenter

  Video om uddannelsessystemet

  Video om uddannelsesløft og voksenlære

  Video om erhvervsuddannelser

  Video om voksenlære til virksomheder

  Ukrainske flygtninges muligheder på det danske arbejdsmarked

  Integration af ukrainske flygtninge på det danske arbejdsmarked

  Oksanas møde med det danske arbejdsmarked