Gå til hovedindhold

Engesvang

Engesvang ligger smukt ved Bølling Sø. Her er masser at byde på med skole, integreret børnehave, gode byggegrunde, god infrastruktur og et aktivt foreningsliv.

 • Læs op

Indhold

  Forrige Næste

  Smukt placeret med gode muligheder

  Engesvang ligger smukt i landskabet ved Bølling Sø. Naturen byder på gode stier til vandreture og cykelture, og fuglelivet er unikt ved Bølling Sø. De friske kan også hoppe i fra en af badebroerne og nyde søen.

  Gode byggegrunde

  I Engesvang kan du og din familie erhverve jer en byggegrund eller et hus til langt under priserne i landets største byer. Det giver plads i budgettet til at gøre andre ting, der også giver værdi for dig.

  Det gode børneliv

  Engesvang har gode forhold for børnene. I efteråret 2020 åbnede Engesvang Børnehus, som er en ny og topmoderne integreret institution. Huset rummer plads til 130 børnehavebørn, 20 vuggestuebørn og heldagslegestue til 20 børn, og det er indrettet, så man ikke fornemmer størrelsen. Der er fantasifulde udeområder med stort fokus på at integrere naturen i den daglige leg.

  Engesvang Skole er en overbygningsskole med omkring 350 elever. De fleste klasser har to spor.

  Gode rammer

  Byen har smuk natur, museer og flere muligheder for dagligvareindkøb. Du finder også flere frisører, fodterapeut, tandlæge og et lægehus i byen. Der er pizzeria, samt et aktivt bryghus, der danner rammerne om meget socialt.

  God infrastruktur og tog med timedrift

  Toget standser i Engesvang. På kun 12 minutter ankommer du i centrum af Silkeborg. Det er hurtigere end at køre i bil fra det nordlige Silkeborg til centrum. Toget standser også i Ikast og Herning, så der er gode muligheder for at tage toget på job.

  Kører du til arbejde, kan du hurtigt komme på motorvejen mod Aarhus eller Herning eller tage hovedvej 13 mod Viborg eller Vejle.

  Foreningsliv

  I Engesvang er der masser af foreninger og netværk, du kan træde ind i. Byens hjemmeside giver et godt overblik over arrangementer og fællesskaber. Her tages der også godt imod tilflyttere.

  Hvor findes hvad?

  Når du klikker på en farvet prik på kortet, kommer en infoboks op, hvor du kan læse mere.