Engesvang

Engesvang ligger smukt i landskabet ved Bølling Sø. Her bor omkring 2.000 indbyggere. Byen har en masse at byde på. Du finder blandt andet overbygningsskole med hal, en nyopført integreret børnehave, byggegrunde, gode handlemuligheder og infrastruktur, smuk natur og et aktivt foreningsliv.

Indhold

  Forrige Næste

  Smukt placeret med gode muligheder

  Engesvang ligger smukt i landskabet ved Bølling Sø. Naturen byder på gode stier til vandreture og cykelture, og fuglelivet er unikt ved Bølling Sø. De friske kan også hoppe i fra badebroen og nyde søen.

  Gode byggegrunde

  I Engesvang kan du og din familie erhverve jer en byggegrund eller et hus til langt under priserne i landets største byer. Det giver plads i budgettet til at gøre andre ting, der også giver værdi for dig.

  Læs mere om det gode børneliv, foreningsliv, infrastruktur og tog med timedrift

  Det gode børneliv

  Engesvang har gode forhold for børnene. Arbejdet er i fuld gang med etableringen af en ny topmoderne integreret institution til indflytning primo 2020. Her er der stort fokus på at integrere naturen i den daglige leg. Skolen er en overbygningsskole med omkring 350 elever. De fleste klasser har to spor.

  Gode rammer

  Byen har smuk natur, museer og et aktivt bryghus, der danner rammerne om meget socialt. Der er flere muligheder for dagligvareindkøb i byuen, og du finder flere frisører og tandlæger samt et lægehus i byen.

  God infrastruktur og tog med timedrift

  Toget standser i Engesvang. På kun 12 minutter ankommer du i centrum af Silkeborg. Det er hurtigere end at køre i bil fra det nordlige Silkeborg til centrum. Kører du til arbejde, kan du hurtigt komme på motorvejen mod Aarhus eller Herning eller tage hovedvej 13 mod Viborg eller Vejle.

  Foreningsliv

  I Engesvang er der masser af foreninger og netværk, du kan træde ind i. Byens hjemmeside giver et godt overblik over arrangementer og fællesskaber. Her tages der også godt imod tilflyttere.

  Hvor findes hvad?

  Når du klikker på en farvet prik på kortet, kommer en infoboks op, hvor du kan læse mere.