Faurholt

Faurholt er en mindre landsby, der ligger fem kilometer nord for Ikast. Her bor omkring 75 indbyggere, og i byen er der plads til at være til – og til at være sammen. Byens borgere bruger Ikast til indkøb, skole og institutioner. Den gratis bus kører til og fra Faurholt flere gange om dagen.

Indhold

  Forrige Næste

  Aktivt mindre landsbysamfund

  Byen har en aktiv borgerforening, der arrangerer flere årligt tilbagevendende arrangementer. Der er god opbakning til fællesspisningerne, og årets største sammenkomst er Faurholtfesten, som er en god anledning til at møde både nye og gamle bekendtskaber.

  Tæt på byens tilbud i Ikast

  I Faurholt får du kort afstand til de mange tilbud i Ikast. Her handler byens borgere, og børnene går i skole i Ikast. Lokalbusserne i Ikast-Brande Kommune er gratis, og bussen kører børnene til skole om morgen og henter dem igen om eftermiddagen. Byens børn holder sammen, og vi passer godt på hinanden i Faurholt, hvor åbenhed, fællesskab og sammenhold er nøgleord.

  Læs mere om dyrelivet, naturen og byens fællesskab

  Nyd dyrelivet og naturens smukke farver

  Naturen omkring Faurholt byder på agerland og skønne pletter af fredfyldt natur. Tag for eksempel en tur til Linnebjerg Bakkeø uden for byen og oplev den smukke udsigt langt ud i horisonten. Følger du Ilskovvej i retning mod Ikast, kommer du til Tulstrup Enge og Storåen, hvor du kan gå eller cykle og nyde roen, dyrelivet og naturens smukke farver.

  Fællesskab

  Du skal flytte til Faurholt, hvis du nyder fællesskab og ro og stadig gerne vil være tæt på en større by. Her bor både ung og ældre, og man vil hinanden.

  Hvor findes hvad?

  Når du klikker på en farvet prik på kortet, kommer en infoboks op, hvor du kan læse mere.