Gå til hovedindhold

Munklinde

Landsbyen Munklinde er placeret i en natur-perle i de nordlige Ikast-Brande kommune. Der er gode veje til og fra de større byer, så tilgængeligheden er i top.

 • Læs op

Indhold

  Forrige Næste

  Naturperle med tilgængelighed i top

  Munklinde ligger tæt på skov og i et landskab med udsigt og åbne vidder. Der er omkring 90 indbyggere i byen. Her finder man ro og får sanserne stimuleret – samtidig med, at man kan være en del af byens aktive foreningsliv. Her er ikke skole, hal eller kulturhus, men her er hjerterum og et væld af aktiviteter i forsamlingshuset Munklindehus og missionshuset Betania.

  Fællesskaber og arrangementer

  Byens kvinder mødes i klubben “Aktive Kvinder Munklinde”. Her samles man om forskellige arrangementer og hygge, lige fra foredrag om olieskift på bilen til gymnastik. Der er et mindre medlemskontingent, der går til planlægning og afvikling af arrangementer. Hyggeklubben mødes hver onsdag til en hyggelig formiddag med spil, god snak og kaffe.

  Munklindes Venner og Munklindehus afholder dilettantforestilling hvert år i den sidste weekend i februar. Der spilles fire forestillinger, hvoraf den ene er med spisning og dans. Byen byder velkommen til omkring 550 gæster, når der er dilettant.

  Sidst på sommeren afholdes der også Grisefest i Munklinde. Det er en hyggelig aften for hele familien, hvor der serveres helstegt pattegris og stor salatbord. Munklindehus kalder sammen et par gange om året, til arbejdsdag i huset, hvor de der har mulighed for at komme, hjælper med små arbejdsopgaver. Her lærer man hinanden at kende på slap line. Alle aktiviteter findes på byens hjemmeside www.munklinde.net og på Facebook.

  Naturoplevelser og sammenhold

  Naturen i området byder på dejlige og fredelige ture, hvor man virkelig kan nyde årstidernes forskelligheder og dyrenes lyde.

  Sammenholdet i Munklinde er præget af åbenhed, omsorg og med plads til forskellighed på tværs af aldersgrupper. Man føler sig ikke alene i Munklinde.

  Hvor findes hvad?

  Når du klikker på en farvet prik på kortet, kommer en infoboks op, hvor du kan læse mere.