Gå til hovedindhold

Tulstrup

Tulstrup huser en god blanding af børn, unge og ældre. Med to kilometer til Ikast centrum kan man nyde landsbylivet og samtidig være tæt på byens mange tilbud.

 • Læs op

Indhold

  Forrige Næste

  Tæt på byens tilbud

  I Tulstrup er man tæt på naturen, og der er gode indkøbsmuligheder, kulturliv og mange andre aktiviteter inden for få kilometer. Tulstrup er forbundet til Ikast via Ilskovvej. Her er cykelstier langs begge sider ind mod Ikast, så skolesøgende børn kan færdes trygt, når de cykler til eksempelvis Nordre Skole i Ikast. Hvis man ikke er tryg på cykel, kører der dagligt gratis busser for både børn og voksne – undtaget i skolernes ferieuger. Busserne kører blandt andet forbi byens skoler, daginstitutioner og videregående uddannelser i Ikast.

  Midt i naturen

  Områderne i og omkring Tulstrup er kendetegnet ved smuk natur. Tag en gåtur eller cykeltur i Tulstrup Enge og langs Storåen, og nyd roen, dyrelivet og de smukke farver. Byen er omgivet af marker, som hen over året skifter udseende i takt med landbruget aktiviteter og farvernes skiften.

  Der er et godt fællesskab i byen, og Tulstrup Beboerforening arrangerer forskellige hyggelige arrangementer henover året. ”Festpladsen” på Bangsvej med den gode legeplads danner rammen om mange arrangementer. Her afholdes blandt andet Sankt Hans-aften med hygge, snobrød og bål, børnebagedyst, familiedag og MC-dage med mere.

  Tulstrup Beboerforening er altid modtagelig for gode ideer til aktiviteter, der kan være med til at styrke fællesskabet.

  Hvor findes hvad?

  Når du klikker på en farvet prik på kortet, kommer en infoboks op, hvor du kan læse mere.