Gå til hovedindhold

Michelle og Rasmus, Gludsted

Vi nyder roen, det fantastiske dyreliv og områdets gode sammenhold. Her møder man hinanden i øjenhøjde.

28. okt. 2021
 • Læs op

Indhold

  Michelle og Rasmus fortæller om job, beliggenhed i forhold til jobsøgning og bolig.

  Michelle og Rasmus bor på en ejendom ved Gludsted med 4,5 hektar jord, egen bæk og skov. Rasmus har 45 minutter til jobbet i Viby, og Michelle har siden 2016 arbejdet som socialrådgiver i Ikast-Brande Kommune.

  Vi har boet i huset siden 2020 og er nu i gang med en totalrenovering. Jeg glæder mig til at stå i køkkenet med udsigt til engen og det aktive dyreliv, fortæller Michelle.

  Det lå aldrig i kortene, at familien skulle flytte fra Silkeborg. Men da Rasmus hentede en flagstang på Michelles bedsteforældres ejendom, begyndte drømmen om livet på landet - i området hvor Michelle er vokset op. Parret endte med at købe ejendommen, hvor der er plads til udeliv.

  Her er skønt, roligt og dyrelivet er fantastisk. Vi har set dådyr, odder og fasaner, der er et rigt fugleliv – og vi hører krondyrene brøle i sæson. Området giver plads til oplevelser for både børn og voksne.

  Parret deler deres overvejelser ved at flytte væk fra gode venner.

  Parret ser ikke sig selv som tilbageflyttere, selvom Rasmus er fra Bording, og Michelle opvokset i området.

  Det handler om det her sted, ikke et postnummer, siger Rasmus. Beliggenheden er skøn, huset ligger centralt i forhold til job, og der er god infrastruktur, så det er nemt at komme frem.

  Godt miljø og stærkt foreningsliv

  Lokalsamfundet har bakket godt op om familien, og Pelle på 2 år er rigtig glad for sin lokale dagpleje. Parret lægger vægt på, at der skal være gode tilbud, selvom de er flyttet fra byen. 

  Michelle og Rasmus fortæller om lokalt foreningsliv.

  Bevarer historien

  Michelles oldeforældre købte grunden, og hendes bedsteforældre byggede ejendommen, så der er meget historie forbundet med stedet. Derfor har parret valgt at bevare murmestervillaen og totalrenovere den i stedet for at bygge nyt.

   

  Familien har givet os gamle skøder og billeder, og når huset står færdigt, skal historien have en fremtrædende plads i huset. Det glæder vi os til at dele med vores børn, afslutter Michelle.