Gå til hovedindhold

Bosætningsstrategi 2019-2022

Formålet med bosætningsstrategien er at skabe et solidt afsæt for at sikre en sund befolkningstilvækst i Ikast-Brande Kommune. Det gøres med en vækststrategi med indsatsområderne bosætning, turismeudvikling, detailhandelsudvikling og erhvervsudvikling/iværksætteri.

Forside af bosætningsstrategien for 2019-2022
 • Læs op

Indhold

  Byrådet vedtog i sommeren 2018 en vækststrategi med indsatsområderne bosætning, turismeudvikling, detailhandelsudvikling og erhvervsudvikling/iværksætteri.

   

  Til udarbejdelse af bosætningsstrategien nedsattes et §17 stk. 4-udvalg. Denne type udvalg har ekstern repræsentation, og udover byrådspolitikere deltog repræsentanter fra kommunens virksomheder, handelsstandsforeninger, ejendomsmæglere, byer og landsbyer, Teknik og Planafdelingen samt afdelingen for Erhverv, Vækst og Bosætning. Udvalget blev nedlagt ultimo juni 2019 som følge af bosætningsstrategiens godkendelse. 

  Formålet med bosætningsstrategien er at skabe et solidt afsæt for at sikre en sund befolkningstilvækst i Ikast-Brande Kommune - til gavn for virksomheder, bysamfund og vores fælles fremtid. Det er en opgave, som vi er fælles om, både lokalsamfund, foreninger, virksomheder og Ikast-Brande Kommune.

  Bosætningsstrategien for Ikast-Brande Kommune 2019-2022 kan læses via linket nedenfor. "Livet her" nedenfor linker til sider for tilflyttere og andre, der vil læse om oplevelser og lokalområder her i kommunen.   

  Strategien er gældende frem til 2022.