Gå til hovedindhold

Udenlandsk arbejdskraft

Ønsker din virksomhed at rekruttere udenlandsk arbejdskraft, er der en række services, som din virksomhed kan benytte sig af. Her har vi samlet nogle værktøjer, som kan hjælpe dig, når du rekrutterer og ansætter en medarbejder fra et andet land.

17. maj 2022
Globus
 • Læs op

Indhold

  For arbejdsgivere

  Hos Virk.dk kan du som arbejdsgiver få svar på mange spørgsmål om love og regler for international arbejdskraft. For at kunne hjælpe dig bedst muligt, skal du besvare 2-5 spørgsmål for at komme frem til det forløb, der passer bedst til din og din udenlandske medarbejders situation.

  Link til virk.dk

  HEADSTART Career hjælper dig med at tiltrække og fastholde internationale talenter. 
  Link til HEADSTART.

  • Jobnet.dk har et overblik over vigtig viden om udenlandsk arbejdskraft.
  • Work in Denmark har en guide til rekruttering af arbejdskraft, og råd til udenlandske borgere, der ønsker at arbejde i Danmark. Work in Denmarks hjemmeside er tilgængelig på flere forskellige sprog.
  • Den europæiske jobportal EURES har jobbanker og arbejdsmarkedsinformationer fra hele EU.

  Hvis din medarbejder flytter til Danmark (Ikast-Brande Kommune) fra udlandet, skal der ske personlig henvendelse til Ikast-Brande Kommune. For at kunne blive registret, skal din medarbejder have en bolig eller et fast opholdssted.

  Borgerservice har samlet en række informationer om bl.a. indrejse, bestilling af tid til registrering samt informationer om hvad der skal medbringes til den personlige henvendelse.  
  Læs mere om indrejse her. 

  Generel information - General information

  Hvis du er flyttet til Danmark fra et land inden eller uden for EU, og du er over 18 år, har du ret til danskuddannelse. Læs mere om danskuddannelse her.