Gå til hovedindhold
Landzonetilladelse

Hyvildvej 50A, 7330 Brande - Landzonetilladelse til etablering af shelterplads

Projektet omfatter etablering af en shelterplads bestående af et shelter og en bålplads.

22. okt. 2024
Ikon Natur - illustration
  • Læs op

Indhold

    Ikast-Brande Kommune har meddelt landzonetilladelse efter § 35 stk. 1 i planloven. Projektet omfatter etablering af en shelterplads bestående af et shelter og en bålplads. Der placeres også et bord-bænke-sæt. Shelteret måler – med udhæng – ca. 3,6 meter X 3,4 meter, i alt ca. 12 m2. Det indvendige gulv måler ca. 3 meter X 2,15, i alt ca. 6,5 m2. Shelteret er ca. 2 meter højt. Det opføres i træ og har græstag.

    Pladsen placeres ca. 560 meter nordnordøst for ejendommens bygningsmasse, på en mark op ad et område med træer, og ca. 66 meter vest for Hyvildvej. Shelterpladsen tilgås fra Hyvildvej.

    Formålet med shelterpladsen er, at skabe et udendørs rekreativt område, som er offentligt tilgængeligt for både lokalbefolkningen og besøgende. Shelteret udlejes gennem lejenshelter.dk, og forventes udlejet hver weekend til den almene forbruger.

    Hvis du ønsker at klage over denne afgørelse, kan du klage til Planklagenævnet. Klagefristen udløber fire uger efter offentliggørelsen – det vil sige klagen skal indgives
    senest tirsdag den 19. november 2024.

    Link til afgørelsen med klagevejledning