Gå til hovedindhold
Landzonetilladelse

Nedre Hestlundvej 10, 7430 Ikast - Lovliggørende landzonetilladelse til en etableret ridebane, en roundpen og hestepension

Projektet omfatter en etableret ridebane, en roundpen samt hestepension.

10. okt. 2024
Ikon Ridebane - illustration
  • Læs op

Indhold

    Ikast-Brande Kommune har meddelt landzonetilladelse efter § 35 stk. 1 i planloven. Projektet omfatter en etableret ridebane, en roundpen samt hestepension. Ridebanen måler ca. 25 meter X 52 meter, og er etableret med sandbund. Rundt om banen er det opsat et hegn, som er ca. 1,20 meter højt. Ridebanen er placeret syd for ejendommens have, ca. 23 meter syd for stuehuset.

    Roundpennen har en diameter på ca. 17 meter. Det afgrænsende hegn omkring roundpennen er ca. 1,20 meter hørt. Roundpennen er placeret nord for ejendommens bygningsmasse, ca. 28 meter nord for hestestalden, i forbindelse med en hestefold.

    Der er hestehold på ejendommen, hvor der er 13 hestebokse i hestestalden. Der er pt. 11 heste på ejendommen,  hvoraf de to er opstaldede. Der ønskes mulighed for hestepension på op til 13 heste – svarende til antallet af hestebokse på ejendommen.

    Klage:
    Hvis du ønsker at klage over denne afgørelse, kan du klage til Planklagenævnet. Klagefristen udløber fire uger efter offentliggørelsen – det vil sige klagen skal indgives
    senest torsdag den 7. november 2024.

    Link til afgørelsen med klagevejledning.