Gå til hovedindhold

Direktionen

I Ikast-Brande Kommune består den administrative ledelse af fire direktører. På denne side kan du finde relevante kontaktoplysninger på direktionens medlemmer, samt læse hvordan de leder deres respektive fagområder.

Direktionen Ikast Brande Kommune 2023
 • Læs op

Indhold

  Ikast-Brande Byråd er med borgmester Ib Lauritsen (V) i spidsen den politiske ledelse af Ikast-Brande Kommune.

  Direktionen er den øverste administrative ledelse af kommunen. Med i direktionen er: kommunaldirektør Flemming Storgaard, direktør for voksenområdet Louise Berg, teknik- og stabsdirektør Kenneth Jensen samt vicekommunaldirektør Rasmus Byskov-Nielsen.

  OBS klik på plusset for at få kontaktoplysninger for hver direktør.

  Tlf.: 99 60 40 11.
  Mobil: 22 71 45 05
  Mail: flsto@ikast-brande.dk
  (chefsekretær Laila G. Thomsen 9960 4024, mail latho@ikast-brande.dk)

  Tlf.: 99 60 54 01
  Mobil: 51 48 98 45
  Mail: rasby@ikast-brande.dk

  Louise Berg

  Tlf.: 99 60 40 03
  Mobil: 21 83 76 36
  Mail: louberg@ikast-brande.dk

  Tlf.: 99 60 40 02
  Mobil: 21 13 24 15
  Mail: kenje@ikast-brande.dk

  Hvordan ønsker den enkelte direktør at levere kerneopgaver i samarbejde med medarbejderne? Hvordan ønsker den enkelte direktør at bidrage til opnåelsen af de politiske visioner i Ikast-Brande kommune? Hvad kan du som medarbejder forvente af direktørerne i Ikast-Brande kommune?

  Det kan du læse om i direktørernes personlige ledelsesgrundlag, som alle bygger på Ikast-Brande kommunens overordnede ledelsesgrundlag og derfor også på Ikast-Brande kommunes DNA og Ikast-Brande kommunes tre værdiord dialog, tillid og ansvarlighed.

  De personlige ledelsesgrundlag er udarbejdet af de enkelte direktører i Ikast-Brande kommune, og er således deres eget helt personlige ledelsesgrundlag. Ledelsesgrundlagene viser, hvordan direktørerne i direktionen ønsker at lede de enkelte områder. De viser også hvilke krav den enkelte direktør stiller til medarbejderne - og hvad medarbejderne inden for de enkelte områder kan forvente af direktøren.

  Du finder direktørernes personlige ledelsesgrundlag via linkene nederst.

  Du kan læse mere om hvilke fagområder, hver direktør varetager, under siden kommunens organisering